Yusracar24 etipuf aaa benim bebeğim de 15 martta doğdu 🥰 doğum kilomuz 3650 di sadece anne sütüyle suan 6700 yani çok güzel kilo almışsınız maşallah 😌
Doga_sever alpimm1203 6.5 kilo idi oglum 3 aylikken sadece anne sutuyle. Ama sizin onca sey yasamaniza ragmen harika bir kilo. Hatta o surecleri yasamayan bebek icin bile ideal.
Nesliakbal alpimm1203 bende 38 haftalik 49.cm dogurdum canim 3 aylik benimde 6 kilo 60 cm di gayet iyi kimsenin dedigine aldiris etme tam yerinde gelisimi
Mom987 alpimm1203 Benim de oğlum 37 haftalık 3145 gram doğdu 3 aylıkken 5700 gramdi aynı haftadan dogmuslar herhangi bir sorun yok bebeğinizin kilosunda içiniz rahat olsun 🌹
alpimm1203 Egehan123 aynen öyle bizim turk milletiniz ne yazikki alismis hep sisko obez gibi olsun istiyorlar .
alpimm1203 Asel16 ben sordum mamadan kaynakli yavas kilo almasi diye hayir dedi dokror nekadar dogru bilemiyorum. Birde 4 aydan sonra yavasliyormus kilo alimi axaba oyzdndenmi yavasldi sizinki
haziranin25i alpimm1203 mama ile besliyorum kızımı öyle bilinen bir şekilde tonton bir bebek değil. Olmasın da zaten kilonun kime ne yararı olmuş Allah aşkına? Bebeğinizin huzuru ve mutluluğu yerinde olsun. 3 aylıkken 5600 gram 60 cm di.
alpimm1203 haziranin25i tonton istiyor insanlar yoksa hemen aaaa niye bu böyle kucuk zayif demeye basliyorlqr bende oyudn kimse felmedin gormeye istiyorum duymak istemedimden
alpimm1203 etipuf sizinkide cok iyi toparlamis masallah daha iyi olurlar insallah 🤲🤲 biraz geriden geliyor sanirim benimki ama olsun insallah ek gida baslayinca dahada toparlar guzel oglusum
etipuf alpimm1203 bizimde enfeksiyonumuz 😞 ben şöyle düşünüyorum 1-2 yıl sonra gramla 1-2 kilolar hiç farkedilmiyecek ☺️