Rabiacelebi Gokce1504 ben oruç diye bı uygulama duymuşdum olmazsa ona başliycam bide spor ypicam cnkü kendimden soğumaya başladım HC bir syim olmuyo
Gokce1504 Rabiacelebi sizin bebeğiniz kaç aylık? Bende aynı alışveriş yapmak istemiyorum yakışmayacak diye
Lacivert Gokce1504 ben diyete basladım kızlar yoksa olacak gibi değil diyetisyenle ilerleyeceğim imkanı olana da tavsiye ederim aynı liste elinizde olsa bile diyetisyenle görüşmek disipline ediyor
ketcapli_lahmacun Gokce1504 bide emzirdikçe kilo verilir diyorlar 🤭😅 bence tam tersi insan emzirince daha da çok acıkıyor.. Yedikçe yiyesi geliyor 🙄🤭😅😍
Gokce1504 Rabiacelebi bende 84le doğurdum aynı gibi olmuşuz😂, tabi benim 2 ay geçti belki sen verirsin😂
2balkiz Gokce1504 daha çok küçük bebeğiniz, kilonuzu takmayın. Ben bebeğim 6 aylık olana kadar 16 kilo fazlalıkla gezdim. Şu an 2 aydır diyet yapıyorum. 10 kilo verdim. Acele etmeyin derim. Nasılsa gidiyor
2balkiz Gokce1504 ben de çok rahatsız oluyordum ama sütüm bebeğim için daha önemliydi sonuçta. Nasılsa veririm deyip teskin ettim kendimi. Şimdi bile diyetisyenle zayıflıyorum emzirdiğim için.Merak etmeyin verirsiniz