Serap02 Slmnese çok teşekkür ederim detyalica anlattiginiz için iyice yikaidn kuruttum ince bir şekilde sürdüm inşallah iyilseir
Slmnese Serap02 iyileşir canım üzülme hiç. Bu arada üçüncü kremde hametandı. Biraz dikkat edilince zamanla geçiyor merak etme. Ben o pişikten beri kaka yaptığında altını silmiyorum tekrarlanacak diye korkuyorum. Hep banyoya evde olduğum sürece tabi.
Balevlatlar123 Serap02 nişasta sür ve bekle hemen faydasını göreceksin bana dua edeceksin bildiğin nişasta pudra gibi sür
Bebek-annesi Serap02 kimi bebeğe arko krem iyi geliyormuş ama doktorunuza danısın alerjiye bağlı pişik ise krem karışımı verebilir biz 3 krem karışık kullanıyoruz. Havalandırın ıslak mendil sürmeyin.
Mom084 Serap02 o u çeken bilir bizimde.oyle olmuştu ben Molfix kullanıyordum bı BİM’in bezini deniyim dedim burnumdan geldi kasimaktan uyumazdi 🙄
Feyyyzza Serap02 ben travazol ile geçirdim kızımın pişigini oda kanıyordu. Nohut tanesi kadar sür ve yay. Bide nişasta kullandım. Kurutuyor pisigi
Serap02 Feyyyzza aynen ince bir şekilde sürdüm inşallah geçer diğerine cesaret edemem ya yinede çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin
asliyasar Ben sürekli oğluma küçük tuplerde olan arko krem kullanıyorum eczanede zeytinyağlisida var bence hemen kullan anında pisigi önlüyor yağlı bir krem olduğu için pişik önlüyor
Yorgunanne07 Serap02 hamazinc bize en çok fayda eden ne Travozol ne başka bisi hamazinc iyi geldi bize