Cgnege44 Serap02 rica ederim ıslak mendil kullanmayın geçene kadar her defasında poposunu yıkayın ve açık bırakın kanayan oisiklerde canları aciyo olsa gerek huysuzlnaiyorlar
okuyananne222 Serap02 asla krem sürme. Iyileşme süreci uzar Pudra kullan 1 2 defadsn zararı olmaz birkaç güne iyileşir benim bebeğimde de oldu
Dilekdefne21 Serap02 travazol surun direk sadece 3 gün kullanın ilk sürmenizde hemen geciriyor zaten 3 gün sonra hamazinc kullanin
Han30 neslihan-87 aa o bizde de oluyor hametan bile sürüyorum kaç haftadır hiç geçmiyor kızarıklık bendee denicem sürmemeyi teşekkür ederim
neslihan-87 Han30 Rica ederim deneyin ben bu zamana kadar boşuna sürmüşüm diyorum.İnşaallah sizinde olmaz
Serap02 Slmnese çok teşekkür ederim detyalica anlattiginiz için iyice yikaidn kuruttum ince bir şekilde sürdüm inşallah iyilseir
Slmnese Serap02 iyileşir canım üzülme hiç. Bu arada üçüncü kremde hametandı. Biraz dikkat edilince zamanla geçiyor merak etme. Ben o pişikten beri kaka yaptığında altını silmiyorum tekrarlanacak diye korkuyorum. Hep banyoya evde olduğum sürece tabi.
Balevlatlar123 Serap02 nişasta sür ve bekle hemen faydasını göreceksin bana dua edeceksin bildiğin nişasta pudra gibi sür
Bebek-annesi Serap02 kimi bebeğe arko krem iyi geliyormuş ama doktorunuza danısın alerjiye bağlı pişik ise krem karışımı verebilir biz 3 krem karışık kullanıyoruz. Havalandırın ıslak mendil sürmeyin.
Mom084 Serap02 o u çeken bilir bizimde.oyle olmuştu ben Molfix kullanıyordum bı BİM’in bezini deniyim dedim burnumdan geldi kasimaktan uyumazdi 🙄