Efekuzeyy Serap02 geçmiş olsun oğluma denemediğim krem kalmadı, hametan, fito, dermo trosyd,travozol geçer gibi olup tekrardan oluyordu.arko krem müthiş işe yaradı. Kuzum yürüyemiyordu 😔
Asel10 Serap02 evet rif pansuman falan yaparkende kullanılıyor hatta eczaneye sorarsanız yada nete yazarsanız bilirsiniz muhtemelen bi deneyin pişik falan hemen geçiyor
Minisinannesiii Serap02 aklınızda bulunsun arko da çok işe yarıyo benim bebegin de kanamıştı küçük küçük 1 sürmeye iyileşti çoksa 2 3 sürmeye geciyo
Eylematlas Bizimde aynı oldu doktorumuz bepanthol verdi bir günde geçirdi denemediğim kalmamıştı hametan bepanthol karıştırıp kullanabilirsiniz
Asafsmomm Serap02 bazı pişik ler çok ilerleyince mantara dönüştürüyor travazol mantar kremi olarak biliniyor evet ama Bi kaç sefer olmak üzere kullanabilirsiniz aynı durum söz konusu oldu bizdede hamezinc kullanmanızı öneririm genel olarak kremleri kalın tabaka değil ince tabaka sürmelisiniz birde hiç bir şekilde ıslak mendil kullanmayın düzelmesini istiyorsanız pamuk kullanın ıslak pamukla temizleyin kuru pamukla kurulayın ancak bu şekilde üstesinden gelebildik
Serap02 Asafsmomm hametan aldırdım esime onu kullanıyorum aslında umarım geçer düzeldi ama tam olarak geçmedi
Nurcan-01 Serap02 rica ederim serap hanım 🙂 ama şunu bilin ki en doğal ve en faydalı olan bi krem yada yağ varsa oda benim için kantron yağdır.çünkü bebeğimde kızarıklık oldugunda pişik oldugunda hep sürerim en fazla iki gün içerisinde hemen geçmiştir🤗🙂elinizde kantron yağ yoksa zeytinyağ deneyebilirsiniz…
Limonluseker Serap02 vazelin sürün çok işe yarıyor sudokrun iyi ama geç faydasını gösteriyor vazelin hemen iyileştiriyor
Serap02 Limonluseker sudocreme asla güvenmem birdaha bu kadar kotu olmadan önce onu sürdüm hiç fayda etmedi hiç hametan aldım onu kullanıyorum şuan teşekkür ederim
Ummaksaker Serap02 eğer pütürlü pğtürlüyse mantardır oglumdada var ben travazol kullanıyorum iyi geliyor zararı olmaz bence