Serap02 Minisinannesiii birdaha asla almam sudocrem boşmuş gerçekten bu Sabahbaşka krem aldım travazol baya azlaltmisti çok teşekkür ederim
Minisinannesiii Serap02 aklınızda bulunsun arko da çok işe yarıyo benim bebegin de kanamıştı küçük küçük 1 sürmeye iyileşti çoksa 2 3 sürmeye geciyo
ekmek-arasi Serap02 islak mendil kullanma kullanacaksanda yika onu suda her altini actiginda ole kullan ve cis bile yapsa yika o bolgeyi sudocrem en ince tabaka halinde her 2 bezde sur geciyo o zaman bizimde ole oldu gecirdik sukur
Momsmom Serap02 mavi macir kremi surdum ben anca oyle gecrdm kaniyodu bzmkide. Hic bi kremden fyda goremedm hametan mustela bepanthol madecassol trysd penaten hic bri ise yaramadi . En son macir kremi surdum o gecrdi
tugceyildiz Serap02 bize bir doktorum travazol fucitec ve hametan yazmıştı üçünü karıştırıp sürüyordum hemen geçiriyor. Ama travazol bebeklerde çok tercih edilmiyormuş içeriğinden dolayı başka bir doktorumuz söylemişti o da onun yerine trosyd yazmıştı. Hamazinc içerik olarak pek iyi değil sanırım. Mühendisinoğlu diye bir hesap var instagramda ordan içerik takibi yapabilirsiniz. Özetle bence kanıyorsa ilerlemiştir acı da verir. Pişik mantara çevirdiği için zaten doktorlar da mantar ilacı yazıyor pişik kremiyle beraber. Bir seferlik sürüp takip edebilirsiniz belki sonraki alt değişmede hametan temin edebilirseniz onunla devam edebilirsiniz.
Efekuzeyy Serap02 geçmiş olsun oğluma denemediğim krem kalmadı, hametan, fito, dermo trosyd,travozol geçer gibi olup tekrardan oluyordu.arko krem müthiş işe yaradı. Kuzum yürüyemiyordu 😔
Asel10 Serap02 evet rif pansuman falan yaparkende kullanılıyor hatta eczaneye sorarsanız yada nete yazarsanız bilirsiniz muhtemelen bi deneyin pişik falan hemen geçiyor
Eylematlas Bizimde aynı oldu doktorumuz bepanthol verdi bir günde geçirdi denemediğim kalmamıştı hametan bepanthol karıştırıp kullanabilirsiniz