Ela85 Mehmetereninannesi bana fark etmez başka olursa devam edenleri görmüş oluruz. Bugün misafir vardı tüm gün aşırı yoruldum leslie yapamadım:(
1Asya_2akif Mehmetereninannesi 2 haftadır yapıyorum 45 dk lık olanı var onu yapıyorum henüz bende bir değişiklik olmadı ama ben sütten dolayı pek yediklerime dikkat etmiyorum birde adet te olamıyorum ondandır herhalde diye düşünüyoyorum.
1Asya_2akif Mehmetereninannesi yılmadan devam etcem💪 ama sütten dolayı olmazsa zaten çok yemem😊 evde walking walking ler havada uçuşuyor vallahi😂😂
Ela85 Mehmetereninannesi yaparım ihmal etmem sayenizde gaza geliyorum. Türkiye’ye gelince kan değerlerime de baktırmam lazım biraz inatçı kilolarım
boncukm Mehmetereninannesi ben de katılayım aranıza daha önce yaptım bu aralar boşladım baya kilo 59 hedef 50 kilo
Mehmetereninannesi boncukm yarın başlayın o zaman yeni post açacağım yarın ikinci on günlük leslie programını
Ruveydaazra Mehmetereninannesi canım ben bu hafta pek aktif olamadım bazı nedenlerden dolayı yarın tam gaz başlıyorum İnşallah beni de unutma sabah tartılıp yine yazarım
Baliminannesi Mehmetereninannesi internetim yoktu yazamadım yaa, leslie+diyet devam hergün yaptım yarın tartılacağım♥️