Gokce_mom Mehmetereninannesi ayarlamayı yaptım taytım ve tişörtüm hazır pqzartesi sabah başlıyorum 💃💃💃💃💃çok pis gaza geldim bu başlıkla beraber ve yapıcam
Mehmetereninannesi Gokce_mom evet Pazartesi başlayın 21 Haziran da tekrar başlıyoruz 2. On günlük leslie programına 😊
neslihan-87 Hazalperi 30 dk olanı açıyorum ama hep 15 dk da kalıyorum bebeğim bitirmeme fırsat vermiyor.onun yanı sıra mekik hareketi yapıyorum göbek için
tatli_kelebek Mehmetereninannesi leslie+diyet yani hic ekmek yemiyorum aralıklı oruç yapmaya calisiyorum sadece arada tatlıya dayanamıyorum emzirdigim için midir neden bilmiyorum
mertbebekkk Mehmetereninannesi ben dayanamadım tartıldım 😁😁71 kiloydum 69 buçuk olmuşum iki günde 69 olurmuyum acaba
boncukm Mehmetereninannesi ben de katılayım aranıza daha önce yaptım bu aralar boşladım baya kilo 59 hedef 50 kilo
Mehmetereninannesi Kızlar yorumu görenler cevap versin lütfen 21 Haziran tartı günümüzü ayrı posta mı paylaşalım yoksa bu post altına devam edelim ( cevap veren arkadaslar tekrr yazmasın 😊) BeğenYanıtla
Ela85 Mehmetereninannesi bana fark etmez başka olursa devam edenleri görmüş oluruz. Bugün misafir vardı tüm gün aşırı yoruldum leslie yapamadım:(
1Asya_2akif Mehmetereninannesi 2 haftadır yapıyorum 45 dk lık olanı var onu yapıyorum henüz bende bir değişiklik olmadı ama ben sütten dolayı pek yediklerime dikkat etmiyorum birde adet te olamıyorum ondandır herhalde diye düşünüyoyorum.
1Asya_2akif Mehmetereninannesi yılmadan devam etcem💪 ama sütten dolayı olmazsa zaten çok yemem😊 evde walking walking ler havada uçuşuyor vallahi😂😂
Ela85 Mehmetereninannesi yaparım ihmal etmem sayenizde gaza geliyorum. Türkiye’ye gelince kan değerlerime de baktırmam lazım biraz inatçı kilolarım