Mehmetereninannesi Kızlar yorumu görenler cevap versin lütfen 21 Haziran tartı günümüzü ayrı posta mı paylaşalım yoksa bu post altına devam edelim
Mavikelebekkk Mehmetereninannesi canım bana kalırsa ayrı post olsun katılanlar belli olur tabi bu benim fikrim arkadaşların düşüncelerinede saygı duyarım 😊
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi hızımız alınmadı bugün bi 3 mil daha yaptım 💪💪 çünkü misafirim vardı akşam yemeğini bol bol yedim Allah affetsin 🤭
MrvNyzDua65 Mehmetereninannesi gram gram gidiyor inş bugün tartıldım tam 60 400 gram daha vermişim yani
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi aynen öyle ama ilk baştaki azmim kalmamış onu farkettim 1 buçuk ayda 10 kilo verdiğim zamanlar çok iyiydim
Mehmetereninannesi Kızlar yorumu görenler cevap versin lütfen 21 Haziran tartı günümüzü ayrı posta mı paylaşalım yoksa bu post altına devam edelim
Mehmetereninannesi tatli_kelebek kusura bakmayın karışıyor cok kişi var diye sordum mu bilmiyorum ama sadece leslie mi yapıyorsunuz
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi 19 Haziran Leslie ✅ dünden önceki gün ölçülerimi almıştım sağ sol bacak kalça simit göbek 😂 bugün dayanamadım tekrar ölçtüm santim santim inceliyorum 😍
tatli_kelebek Mehmetereninannesi leslie+diyet yani hic ekmek yemiyorum aralıklı oruç yapmaya calisiyorum sadece arada tatlıya dayanamıyorum emzirdigim için midir neden bilmiyorum
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi aynen öyle 😅 bi türlü başlayamıyordum ama şimdi iyice hırslandım incelediğimi görünce 😂
mertbebekkk Mehmetereninannesi ben dayanamadım tartıldım 😁😁71 kiloydum 69 buçuk olmuşum iki günde 69 olurmuyum acaba
Mehmetereninannesi Kızlar yorumu görenler cevap versin lütfen 21 Haziran tartı günümüzü ayrı posta mı paylaşalım yoksa bu post altına devam edelim ( cevap veren arkadaslar tekrr yazmasın 😊)
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi başka post olsun bence. Önceki kilo sonraki kilo şeklinde yazılır. Açıklamayada yaptıklarımız fln. Yeni insanlarda motive olur böyle
Bkrmn17 Günlük lesli yapıldı bu arada diyetisyen sonrası kilomu yazacaktım ben 59.5 oldum 1 kilo yagdan gitti ptesi tartılıp tekrar yazıcam
BalarisiYusra Mehmetereninannesi bende bu videoyu yapıyorum ayrıyetten hemen 15 dk 3 mile açıyorum toplam 45 dk 3 hafta oldu 6 kilom gitti