Mehmetereninannesi Blackcloud ben normalde kahveyi bol şekerli içerdim her gün içmiyorum xsten ama yine de şekersiz içiyorum içinde bir de tarçınlıyı denemek istiyorum dA cesaret edemiyorum midem almaz diye
Blackcloud Mehmetereninannesi Canım sadece tarçının kokusu oluyor emin ol çok bir değişiklik olmuyor tadında da, zaten çay kaşığının ucuyla katıyorsun.
Bkrmn17 Arkadaslar belki yapmak isteyen olur diye ödem atıcı yağ yakıcı bir içeçek tarifi paylaşıyorum 1 lt su 1 dilim ananas 1 bas taze zencefil 2 cubuk tarcın 1 fincan demlenmiş soğutukmus yeşilçay
Mavikelebekkk Ben emzirdiğim içün çok fazla acıkıyorum galiba kan şekerim dşüyor bi zaman sonra titremeye başlıyorum o yüzden sadece leslie yapıyorım tek başınada umarım faydası olur 🥰
Mehmetereninannesi Mavikelebekkk Bol su için en az 3 litre Acıktıkça yoğurt kuruyemiş kefir içmeye yemeye çalışın bu sporu da en az yarım saat yaparsanız emzirdiğiniz için daha kolay kilo verebilirsiniz önemli olan sizin azminiz on günde bir tartılıyoruz 21 Haziran tartı günümüz o gün orada kadar da tartırmanız lütfen
ElifkonunAnnesi Mehmetereninannesi dün görümcemin evlilik yıldönümüydü bir sürü şey hazırladık haliyle yedim her şeyden azar azar 😁 ama bugün kaldığım yerden devam
Mehmetereninannesi ElifkonunAnnesi Ay böyle olmaz ama boğazımız tutuyoruz gençleşıyoruz güzelleşıyoruz 😁
Fhisneli Mehmetereninannesi bende varım hatta sabah 1 saat yaptm kız uyutken 1.68 boy 70 kg ve emzren bi anneyim
Mehmetereninannesi Fhisneli bende emziriyoruö O zaman yediklerine dikkat ediyorsun en az 3 litre su içiyorsun bu sporu yapıyorsun yarım saatlik olanı on günde bir tartılıyoruz 21 Haziran tartı günümüz o güne kadar tartılmayınz her gün yaptıkça bugün spor yapıldı diye yazmanız yeterli 😊
ElifkonunAnnesi Mehmetereninannesi canım napayım tee geceden başladık hazırlığa derken o kadar uğraştık bari biraz biraz yiyeyim dedim komşuda pişer bize de düşer hesabı 😂
ElifkonunAnnesi Mehmetereninannesi ahah o benden beter ya 🤣 130 kiloydu mide küçültme ameliyatı oldu 2 sene kadar önce 😅 ama hala 100 kilo 😜