Mehmetereninannesi Nefes1490 ben bes günde bir buçuk kilo verdim ön yargılınolmaz hareketler kolay zor konusu degl önemli olan hareket etmek terlemek ve ben verim alıyorum buradaki bi cok kişi bununla zayıfladı sende dene ev işi ayrı spor ayrı 😊
Nefes1490 Mehmetereninannesi hamilelkten önce her sabah 1 saat koşar eve gelr evde hareket yapar snra duş alrdm çok esnekti vücudum ama dogumdan snra bana inme indi valla kolumu kaldiramyrm iş güç dışında
Mehmetereninannesi Zeynepkfa İnşallah pes etmeden yapın bakalım on günde bir tartılıyoruz 21’i haziranda ilk tartı günümüz
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi başladım 💪 en azından 25 günlük challenge ın 1. Gününden 1 video yaptım 😀 kaldı bugünlük 2 Video. Oğlum uyudu ev berbat çok uykum var ama diğer videolarıda yapıcam şimdi 😂😂
Mehmetereninannesi Birkucakmutluluk aynen böyle devam edelim bazen bende yorgun hissediyorum ama pes etmiyorum ertelemiyorum 😁
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi inşallah her zaman böyle zinde olurum 😂 sizinle başlayayım demem bile 5 günümü aldı 😀
Mehmetereninannesi Mavikelebekkk elmalikurabiye Bkrmn17 Ela85 Prensinannesii harikasınız kızlar sizi seviyorum 😘 durmak yok o zaman gençleşmeye güzelleşmeye devam