Birprensannesi12 Mehmetereninannesi demekki aenim bacaklarim daha yagli😀 dogum sonrasi7 3 yapisti bana vermem lazim valla 😀
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi merhaba yeni postta devam ediyoruz postu görüp takip edenlerin bsey yazmasına gerek yok sizde durumlar neler kızlar bu post altında on gün önceki ve şimdiki kilonuzu yazıp devam edebilirsiniz her gün posttaki yarım saatlik leslieyi yapıp yapıldı yazmanızı rica ediyorum birlikte zayıflayalım ✅😊 Derenasli mombeto Elissa_S Narin9 Babe Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc KiMdirBu Deletedmom5284 Bensum Bensum Baliminannesi Oglusum5357 Mrybtl Ela85 Snglklc Elzemmom Nurr89 Birprensannesi12 Lilaseker Aslan-123 tatli_kelebek aycavc theAna Ceyo0666 Ruveydaazra Duru2819 tontisbebegim Mom7262 Derenimomteacher Premature mertbebekkk Zeynepkfa Ronam Cinarhuseyininannesi Volmine FirdevsNeva Byn87 Med
Mehmetereninannesi Narin9 hadi bakalım bende temzlk yaptım bitirdim akşam 7 de yürüyüş 9/10 gibi Leslie yapıp duş alıyorum düzenim bu şekilde 😊
Mehmetereninannesi Nurr89 tatlı yerine de kuru yemiş yada kefir felan içsen kayısı hurma ceviz kuru üzüm vs
Nurr89 Mehmetereninannesi öyle yapayım canım . Sürekli acikiyorum bı de günde bı fincan kayısı çayı içiyorum ..
Birprensannesi12 Mehmetereninannesi benimde yukari olarak dogum yapmamis gibiyim ama alt tarafim var iste 😀
Narin9 Mehmetereninannesi çok iyi maşallah sana. Bnde bugün başladım 30 dk leslie 15 pilates devamı gelir inşallah 😃
1matmazell Telegram grubu falan olsa böyle forumda karışıyor yorumlar telegram olursa bende dahil olabilirim 🤦🏼♀️
Narin9 Mehmetereninannesi çok doğru canım inşallah bundan sonra yapıcam ama ortalama 2 3 hafta sonra en geç ailemin yanına gidecem orda pek mümkün değil o zmna kadar yaparım bide uzun kalıcaz 1 aya yakın. Tam niyetleniyorum bişy oluyo 😃
Mehmetereninannesi Narin9 ⅔ haftada cok değişir kendine inanırsan .emek sarfedersen emeğin boşa gitmesin diye de çabalarsın zaten öylece verirsin verdiğini de almazsın
Narin9 Mehmetereninannesi inşallah cnm kendime inanıyorum ama yediklerime bu aralar dikkat etmiyorum. Ne güzel tam başladım ekmeği tatlıyı tamamen çıkardım ama eşim sağolsun oda diyete girmeyince kaytarıyorum etkşloyor beni 🤦♀️
Nurr89 Mehmetereninannesi çok zorlamiyorum canım kendimi ufak ufak versem yeter ek gıdaya geçelim ondan sonra ağırlık vericem şimdi leslieyle başladım bı sure böyle devam edeyim vücut kendini hazırlasın