Cemreninannesi11 Mehmetereninannesi evet o yüzden 15 dk başladım salı günü başlamıştım bakalım sonuç ne olucak 🙂
renkliruya Mehmetereninannesi şişe hep gözümğn önünde zar zor 2 litre içiyorum vslla.. ne kadar zorlasam 3 ü bulmaz.. 🙄 2 litreyle idare edeceğim artık.. lesliyi hep 30 dakika mı yapıyorsunuz..
Mehmetereninannesi Lilaseker Deletedmom5284 Bkrmn17 renkliruya theAna Mom097 brn dün 45 dk yürüyüş yaptım artı yarım saat leslie yaptım bugun 2. Günüm bugünde 45 dk yürüdüm birazdan leslie yapacam sizde yapın pes etmeden 😬😁
renkliruya Mehmetereninannesi gündüz yarım saat lesli yaptım bende..pazartesiden beri aksatmadan yapıyorum..😎
Lilaseker Mehmetereninannesi bende varım hadi bakalim hanimlar hepimiz fit olalım ama güncel kilomu bilmiyorjm en son dartildigimda 84 kiloydum 1.65 boy
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi merhaba yeni postta devam ediyoruz postu görüp takip edenlerin bsey yazmasına gerek yok sizde durumlar neler kızlar bu post altında on gün önceki ve şimdiki kilonuzu yazıp devam edebilirsiniz her gün posttaki yarım saatlik leslieyi yapıp yapıldı yazmanızı rica ediyorum birlikte zayıflayalım ✅😊 Derenasli mombeto Elissa_S Narin9 Babe Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc KiMdirBu Deletedmom5284 Bensum Bensum Baliminannesi Oglusum5357 Mrybtl Ela85 Snglklc Elzemmom Nurr89 Birprensannesi12 Lilaseker Aslan-123 tatli_kelebek aycavc theAna Ceyo0666 Ruveydaazra Duru2819 tontisbebegim Mom7262 Derenimomteacher Premature mertbebekkk Zeynepkfa Ronam Cinarhuseyininannesi Volmine FirdevsNeva Byn87 Med
renkliruya Mehmetereninannesi iki öğün yapıyorum ama akşam biraz kaçırıyorum sanırım..akşam için kendimi terbiye etmeye çalışıyorum..😄 ya şu 6dan 7 den sonra hiçbirşey yemeyen hatunları acaip kıskanıyorum..ben niye öyle olamıyorum yahu..🤔