Snglklc Birkucakmutluluk kendi sayfası yabancı diye ben YouTube tan açtım Türkçe altyazılı. Ama baştan söylim biraz zor 🤭 ilk yaptığımda 3 gün yerimden kalkamamıştım
Gzdzeynep Babe 15 günde iki kilo gayet iyi ve dengeli geldi bana. Diyetisyenler de ayda 4 kilo falan vermenin sağlıklı kilo vermek olduğunu söylüyor pes etmeyin hedef kilonuza ulaşana kadar.
Babe Gzdzeynep yani aslinda dusununce ayda 4 kilo 2 ayda 8 kilo 3 ayda 12 kilo eder ve buna yeter ama 3 ay o sabri gosterebilecek miyim orasi muamma.Cunku cok iradeli birisi degilim.sirf bu yuzden sigara kullaniyorum ve birakamiyorum
Babe Narin9 e yapiyorum iste spor da 🤦♀️ hatta termal üst aldim onu giyip yapiyorum terletsin diye hayirlisi insallah😂
Gzdzeynep Babe orası sizin bileceğiniz iş tabi ben de ayda 4-5 kilo ilerliyorum. Kendime ayda 5 kilo hedefi koyarak gayet iyi ilerledim hatta bu ay sonunda inşallah hedef kiloma ulaşıcam. Bunu ayda 4-5 kilo vererek yapıyorum.
Bensum Babe irade bende de sıfır sürekli yiyorum sürekli.. en azından diyorum ki daha da çok almayayım bari. Termal taytla 15 dk da olsa Leslie yapmaya karar verdim bugünden itibaren 😃
renkliruya Mehmetereninannesi selam bende bir haftadır yapıyorum..kilom 58 ilk hedefim 50 olmak sonrada 45.. 😁
KiMdirBu Bende başlamak istiyorum spora ve rejime günün yarısı bitti yarın itibariyle başlıyorum inşallah umarım herkes hedefine ulaşır
Mehmetereninannesi Serrax bende evde tartı var ama tartışmayacağım yediklerime dikkat edip sporumu yapacagm haftaya Cuma Cumartesi giderim bende inşallah 😁olmlu sonuçla dönerim
Mehmetereninannesi noluyoya valla bilmiyorum ben dün yaptım ilk defa baya terledim bakalım göreceğiz 😁