EsraArslan4525 heyymomm onuda indirdim 😅bakalım hepsini test edicem hangisinde memnun kalirsam onu birakicam teşekkür ederim ☺️
Balliko EsraArslan4525 sadece bunlar için istiyorsanız bebek uyutucu diye bir program var tavsiye ederim , oradaki kolik müziği bebeğime iyi geliyor
Hunili Apple müzik kullanıyorum uçak modunda bile indirilen müzikleri çalıyor arşivi internet yokken dinleyebiliyorsun vs ücretli. Ben memnunum
EsraArslan4525 Haticetemzz şimdi indirdim ama limit veriyormuş sanırım onda siz nasıl kullaniyorusnuz
Haticetemzz EsraArslan4525 evet sadece 30 şarkı indirebiliyorsunuz, mesela hoşuma gidenleri ekliyorum sıkıldıklarımı siliyorum bu şekilde
Wanderlust EsraArslan4525 tubidy Fm ucretsiz uygulama arka planda da caliyor. Wifiden istediginiz muzikleri/ videolari indirip sonra internet olmasa da istediginiz zaman kullanabiliyorsunuz 👍🏻 Bebek icin ise yine ucretsiz ve arka planda calisan Bebek uyutucu uygulamasini oneririm 🌸
EsraArslan4525 Wanderlust ewt indirdim şimdi bebek uyutucuyu çok begendim ogluma dinletiyorum şimdi teşekkür ederim ☺️
meryemmirasmombuse EsraArslan4525 spotify kullanıyorum müzik dinlemem genelde hiç ama ninni filan acıyorum