EsraArslan4525 Wanderlust ewt indirdim şimdi bebek uyutucuyu çok begendim ogluma dinletiyorum şimdi teşekkür ederim ☺️
Mavi1602 EsraArslan4525 tubidy fm kullanıyorum wife varken indiriyorum wife yokkende açıp dinlenebiliyor
Aylaayla EsraArslan4525 Tubidy fm ben çok memnunum hem şarkı indirebiliyorum hem radyo dinleyebiliyorum
Haticetemzz EsraArslan4525 evet sadece 30 şarkı indirebiliyorsunuz, mesela hoşuma gidenleri ekliyorum sıkıldıklarımı siliyorum bu şekilde
queenMother EsraArslan4525 Tubidy FM kullanıyorum indirirseniz internetsiz çalıyor ayrıca müzik değil istediğiniz her videoyu izleyip indirebilirsiniz
Oykusareninannesi EsraArslan4525 beyaz gürültü bebek uyutucu uygulamasında da var hem ücretsiz hem arka planda çalıyor hem net yokken de kullanılabiliyor sanırım 😊
EsraArslan4525 Oykusareninannesi ewt indirdim kullandim da bugün uyuturken çok memnun kaldım teşekkür ederim ☺️❤️
Eda115354 EsraArslan4525 en güzeli tubidy fm youtube gibi bazen Leyla ile mecnun açıp izliyorum dışarıdayken. İster indir dinle istersen direk aç indirirsen internetsiz de dinlenir miss 🤞