EsraArslan4525 Hangi müzik programını kullanıyorsunuz 3 senedir iphone kullaniyorum hala kendime uygun bi müzik programi bulamadim hep YouTube den açıyorum🤦🏼♀️🤔
bozobeydrk EsraArslan4525 Spotify kullanıyorum artık ama ücretli o. Onun dışında tubidy kullanıyordum önceden memnundum.
merve0128 EsraArslan4525 tubidy kullanıyordum sonra ne oldu gitti kayboldu anlamadım 😂 kaç yıldır YouTubedan dinliyorum napalım idare ediyoruz zaten vaktim de olmuyor ☺️☺️
EsraArslan4525 bozobeydrk converter mp3 diye bi program gördüm arka planda da çalıyormuş ama once video felan indirmek gerekiyormuş sanırım oda telefonda çok yer kaplar.
EsraArslan4525 GulseNavin uygulamayı indirdim yorumlarda güzel denicem bakalım inşaAllah istedigim gibidir teşekkür ederim ☺️
EsraArslan4525 merve0128 ya aslında benim vaktim olmuyor ama oğlum için istiyorum beyaz gürültü açıyorum uyusun diye yada ninni YouTube den her seferinde olmuyor yada o an telefonu kurcalamak istiyorum o sebeble arayışa girdim ☺️
Balliko EsraArslan4525 sadece bunlar için istiyorsanız bebek uyutucu diye bir program var tavsiye ederim , oradaki kolik müziği bebeğime iyi geliyor
Oykusareninannesi EsraArslan4525 beyaz gürültü bebek uyutucu uygulamasında da var hem ücretsiz hem arka planda çalıyor hem net yokken de kullanılabiliyor sanırım 😊
EsraArslan4525 Haticetemzz şimdi indirdim ama limit veriyormuş sanırım onda siz nasıl kullaniyorusnuz