busra_02 Nik_mik_yok ben kaşarlı mantarı çok severim hepten yaparım 🥰 Yanına genellikle makarna Mantı yaptım biraz ağır kaçtı ama uyumlu oldular 🙄
Nik_mik_yok busra_02 benimde aklıma gelen tek şey makarna ve çorba 🤣 mercimek çorbası ve kıymalı spagetti düşünmüştüm, olur heralde
cokgezenti_30 Nik_mik_yok kaşarlı mantar garnitürdür yemek olmaz ama makarna çorba salata düşünebilirisniz
Nik_mik_yok cokgezenti_30 biliyorum işte bende yanında et dışında ne yemek yapabilirim diye düşünüyorum 😁
Birceninannesi Nik_mik_yok pilav?🙄 benim için her yemeğin yanına pilav gider mantının makarnanın bile😅 yemek kültürüm pilavdan ibaret olabilir teşekkürler afiyet olsun😂
Nik_mik_yok Birceninannesi ama mantar yemek değil ki ,yanına pilav la olmaz sanki😁 bi ana yemek ister bence yanına. Ne istersin yanına diye soruyorum, cevap da vermiyo 🤭
Birceninannesi Nik_mik_yok kızım doğduğundan beri hangisi ana yemek hangisi garnitür pek farketmiyo bizim için o olaylara hiç girmiyoruz ne bulduysak yiyoruz🤦🏻♀️😂 yanına börek çörek yapıp kahvaltı gibi yapabilirsiniz belki. Benden öyle afilli bi menü çıkmıycak😂
Vanilya Nik_mik_yok Yani şimdi mantar olsa. Yanına patates havuç yaparım fırında. Biraz da makarna salatası tamamdır
Nik_mik_yok Birceninannesi ahahaa yanına çay demleyip yediğimiz de olmuştu daha önce. Bebekle öyle oluyor haklisin .afilli olmasına gerek yok da , yemeklerin biri ben ne alaka bu masada demesin istiyorum 😁