Mom0988 Makarna ,corba olabilir canim Bizde kasarli mantar cok severiz bazen eriste veya kasarli patates yapiorum mantar alsaydim dun tüh
Nik_mik_yok Mom0988 kaşarlı patatesi nasıl yapıyosun kankitoşum. Mercimek çorbası ve kiymali spagetti ye karar verdim bende .eşini ara hemen alsın gelirken, 10 dk da oluyor zaten 😁
Mom0988 Nik_mik_yok Patatesi az kizartiyorum uzerine kasar peynir ver firina. veya patatesi haslayip pure gibi yapiorum kasar tereyag ver firina cok severiz. Esim bey uyuyor 😂😂😂
duru2603 Allah allah mantar niye yemek değilmiş gayette yemek yani yanına bi pilav salata yapıp gayette doyuyoruz biz🤷🏻♀️
Nik_mik_yok duru2603 ya sote yâda güveçte falan yapınca tabiki yemek ,yanına da pilavla güzel oluyor .ama kaşarlı olunca kuru oluyor ya, yanına bisey daha istiyor .tek başına pilavla yakışmıyor, tabi herkezin damak tadı farklı 😊
Mom0988 Nik_mik_yok Bende cok severim birej haslaninica ertesi gune kalirsa yemem onun disinda her turlu gideri var
Hygge Nik_mik_yok Kaşarlı mantar aslında garnitür sayılır, çoğu yemeğin yanına da gider. Evet et balık türü yemeklere daha güzel gidiyor ama et yoksa kıymalı bir sebze yemeği yapabilirsiniz. 🥰