Gulsen4224 mom073 gördüm ben ama kadın yapa yapa karnı nasıl katlanıp buruş buruş olmuş açaba ondan mı oldu diye düşünüyordum
mom073 Gulsen4224 bazılarında yağ kalmadığında deri öyle oluyor canım. Benim kuzenimde yağ oranı çok düşük hep kas var onun deriside öyle
mom073 Gulsen4224 hayır o gayet normal bi durum canım zaten o hareketi yaparken mecbur karın sıkışıyor ve kim yaparsa yapsın o görüntü ortaya çıkıyor🥰 korkulacak hiçbirşey yok. Amaç ordaki yağ kütlesini ve kasları çalıştırmak😍
SuPerisiiii mom073 ay vallahi helal olsun sana.. biz hatta eşimle deneyelim dedik ama eşim zaten hiç yapamadı. Öyle güldügümüzle kaldı 😂😂
Bireylulmeselesi02 mom073 bu aralar katılamam ama en kısa sürede katılacam cuma istanbula gidecem ondan🥰
Babe mom073 Postu görüp aynisini denedim eşim gülmek ve acimak arasinda gidip geldi 😂 Her yanin ayri oynuyor dedi 😂😂 Komaya girdik ikimiz de cok komik bi hareket bide sanki yanlis yapilirsa bele filan zarar verie gibi ya bi cekindim
mom073 Babe hahahsha gercekten çok komik olur😂 tabi doğru yapılması gerekiyor yoksa ani bi hareket bele zarar verir canım
Mom832324 GulAkkaya canım senin aylarındayken benim karnımda aynen böyleydi emin ol eriyor gidiyor sonra 🥰
ilkgozagrimm mom073 diyete devam ediyormusun canım ben 8 kg verdim bu aralar saldım yarın tekrar başlıcam
mom073 ilkgozagrimm ediyorum kuzum 66 da kalmıştım 1 ay falan sabit 66 da kaldım naparsam yapayım gitmedi sanırım direnç kilomdu sonra saldım 68 olmuştum şuan 67 yim 3 gündür tekrar başladım diyete şu direnç kilomu kırarsam gerisi gelcek eminim🥲 valla çok iyi vermişsin ya helal olsun😍