AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ecreee Rica ederim. Kolay geçecek demiyorum, sabır gerek sadece. Bazen ben bile çok kızdığım ya yeter bez takayım dediğim oldu ama bitti. 😅
Ecreee AyPerisiVeGokPrensininAnnesi zordur eminim Allah kolaylık versin,bide ben tuavelet konusunda biraz daha hassasım yani etrafa çiş illaki yapicak,tepki göstermemem gerek biliyorum insAllah başarabilirim🤲
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ecreee öyle etraf batmıyor ya, en fazla üstü yere az bir şey belki sular seller gibi çiş yapmıyorlar küçükler daha. 🙈
Balbebek_Egemen AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hamilesiniz sanırım Allah sağlıklı sıhhatli kucağıniza almayı nasip etsin 🌸
Serapveminikleri Balbebek_Egemen saol cnm aynen ben Geceyi bırakmadım ama ya süt içiyor halen gece sabaha kadar uyumaz dolu bezle uyanıyor çünkü😁
Serapveminikleri Balbebek_Egemen 😁Çok mantıklı cnm ama benimki büyük biberon süt içiyor gece kalkıp 100 defa götürsem anca biter 😝😂sütten önce kesmrm lazım gebeyim işte son günlerim Allah’ın izniyle bebek doğsun zaten gececi olacağımız için ablayida aradan çıkarırız diye düşündüm 🙄
ejderyaaa AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ben giydirdim parka indik çişini yaptı boydan boya çiş oldu acaba belli bı marka mi almak lazm
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ejderyaaa Hangi marka kullandınız? Biz lcwaikikiden almıştıl çok da memnun kaldım.
Serapveminikleri Balbebek_Egemen saol cnm inşallah evet ondan bende bekliyorum şimdilik sabah kalktigi gibi anne bez aç çişim geliyor diyor mesela bu bir nevi geceyi kolaylaştıracak gibi bakalim gecr altına yaptım seninki hiç
Adilee @Balbebek_Egemen neden benim birçok arkadaşım kullandı hiç şikayetlerini duymadım tuvalet eğitimi verdiğimde ben de alıcam inşaallah
Balbebek_Egemen Adilee burda okudum hemde lcwakiki de çalışan bayan da söyledi alıştırma kilodu olunca bez var zannedip altına yapıyorlar diye