Ayb Ayb göğsünüzü tutup çektiği için bu iki seçenek üzerinde durdum. Ağızdan nefes alamadıkları için en ufak tıksnıklık rahatsız eder ve en çok emerken huysuzlanırlar. Umarım kısa sürede çözülür 🙏🏻
Iraz Esleminannesiii canim oncelikle sakin kalmalisin bu duruma zor biliyorum bende gectim bu yoldan benimde gogus uclarim kanadi. Sana tavsiyem kendi sutunu akit meme uclarina sur en iyi ilac buydu benim icin imkanin varsada evde goguslerini 1 saat falan acik tut rahatlarsin. Ve unutmaki emzirme cok guzel bir duygu bu aci gectikten sonra sev seve emzirirsin insallah. Ben artik severek emziriuorum bebegimi 1 ay 12 gunluk gercekten dusunsene bebegin senin sayende doyuyor buyuyor kilo aliyor gelisiyor bundan daha guzel ne olabilir. O senin gogusunde kendini rahat hissediyor sana ihtiyaci var ben devamli bunlari aklima getire getire kendimi emzirmeye motive ettim ve gogus acimi unuttum yani her sey deger bebegine bunu aklindan cikarma allah sabir versin insallah yardimci olmussumdur 😘
Esleminannesiii Iraz çok sağol canım rahatlattin bende saçını okşa oksaya emziriyorum motive oluyorum ya hiç tutmasaydi diye düşünüyorum hep 😞
Yabrukus Esleminannesiii memenin ucunun hepsini ağzına sok ucunu tutup çekiyo ondan yara olmuş hepsini içine ittir alışınca yara biter
Esleminannesiii Fatmaabds benimki silikon ucu tutmadı neden acaba onunda çeşitleri mi var yenidoğan için
Esleminannesiii TugceGuney ay inşallah geçsin kızımı sevemiyorum bile aman uyusun da emmesin diyorum doya doya sevemedim daha yavrumu😐
Esleminannesiii Firdevs34 ayy deme öyle yaa oda çok kötü bende hep emmeseydi diye düşünerek dişimi sıkıyorum dayanmaya çalışıyorum 😐
Firdevs34 Esleminannesiii onlar geçici zamanlar nekadarlık bebeyin sakın ne söyle nede düşün allah o nimeti almasın bebeyinden bnm de cok şükür sütüm iyiydi 40 a kadar verdim ama emmiyody sağarakda versem kendi sütümü veriyodum inatçı keçi emmedi bni
Baharkuzey Esleminannesiii bende ayaklarımı yerlere vuruyordum emzirirken sonra Silverette gümüş kapak aldım 7 aylık olduk hala kullanıyorum
Kubracosaar Esleminannesiii ne kullanırsan kullan tek şey gerçekten zaman öyle zor ki hiç geçmiycek gibi geliyo biliyorum ama hepsi geçip gidiyo unutuyosun bile burda okurken aklına geliyo nasıl baş etmişim diyorsun İnan ki
Cihan Esleminannesiii korkma belki sende daha çabuk iyileşir gümüş kapak dediler dünya para verdim bi halta yaramadı diğerlerini de denedim olmadı doktor bana günde 2 veya 3 kez sağ ver göğsün dinlensin dedi günde 2 kere sağdım verdim öylelikle geçti şükür dedim ama şimdi yine yara oldu oğlum çekiştiriyor yine yara etti
Elizbkrc Esleminannesiii seni çok iyi anlıyorum benim kızım ucu olmasına rağmen bir mememi ağzına alamıyordu yara olmuştu bir süre sonra geçti ama ben kreme doğumdan 1ay önce başlamıştım
Esleminannesiii PelinKaraca çok sağol canım lansinoh kullanıyorum rezene cayimda var önerilerin için teşekkür ederim ❤️
Kubracosaar Esleminannesiii ooooo onlar geçtide şimdi emzirmeye uğraşıyorum meme reddi tavan yapmış durumda emse de yara olsa diyorum bazen 😪