TugceGuney Bu acıyı çok iyi bilenlerdenim, ağlaya ağlaya emzirdim 1 ay boyunca. Umarım tavsiyelerim bir işe yarar. Öncelikle ben silikon göğüs ucu kullandım. Aventin falan en pahalılarını aldım kaç tane denedim ya bebeğim tutamadı ya da bir türlü yapışmadı. En iyisi wee babyninki çıktı. Her emzirme sonrası ilk önce onun içinde kalan birkaç damla kendi sütümü göğüslerime sürdüm, hemen kuruyor zaten. Ama yeterli gelmedi, en bilinen lansinoh hiçbir işe yaramadı bende. Specta mam phyto diye bir krem sürdüm. Müthiş iyi geldi, her emzirme seansında iyileşme gözle görülür oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum. Yıkamaya da gerek yok emzirme öncesi. Bir de emzirme sonrasında süt ve kremi sürüp birkaç dakika hava aldırın göğüs uçlarınıza hemen giyinmeyin. Pamuklu çamaşır kullanın. Soğan lahana gibi şeyler duydum ama o ruh halinde o tantanada uğraşamadım açıkçası. Son olarak bu acıyı çekerken yalnız olmadığınızı, anneliğin ilk ve en zor kısmını sabırla atlattığınızı düşünün. Zamanla geçecek dayanın 💪🏼
Esleminannesiii TugceGuney ay inşallah geçsin kızımı sevemiyorum bile aman uyusun da emmesin diyorum doya doya sevemedim daha yavrumu😐
bebisimbenm Esleminannesiii canim 1. si zaman dicem maalesef senin gectiginden hepimiz geçtik cok zordu allah yardimcin olsun 2. si ise kendi sütünü emzirme önce ve sonra göğsüne sür öncesinde yumuşar ucunu sütle güzelce ins geçecektir zorlu zamanlar..
Firdevs34 Esleminannesiii sütünü sür ve sabret keşke bnm bebeyim emseydide parçalann göğslerm olsaydı
Esleminannesiii Firdevs34 ayy deme öyle yaa oda çok kötü bende hep emmeseydi diye düşünerek dişimi sıkıyorum dayanmaya çalışıyorum 😐
Hacer7 Esleminannesiii garmastan kullan ben onu kullandım ve 4 5 gün sütümü sağıp biberonla verdim öyle geçti yarışmıştı meme ucum hep
Cihan Esleminannesiii ahhh canım benim neler yaptım neler hiç biri işe yaramadı tek çözüm zaman 2 ay 13 günlüğüz yeni yeni ağrılarım geçiyor
poyrazinannesii Esleminannesiii Gaza zeytinyagi cok iyi geliyor bir kac damla icir ve karnina masaj yap bize hic birsey fayda etmedi zeytinyagi haric
Edaozdxx Esleminannesiii daha ne istiyorsun canım ne güzel bebeğinin doyduğunun ve sindirim sisteminin düzgün çalıştığının göstergesi bu söylediğin.
Esleminannesiii ZehraS alacağım mutlaka ama kakasinida yapıyor gazinoda çıkartıyor zinco veriyorum bende niye böyle anlayamadım daha
ZGD Esleminannesiii gazı olduğu için tutup çekiyor muhtemelen. Emzirirken ara verip gazını çıkarıp öyle devam etmeyi deneyebilirsiniz
Elizbkrc Esleminannesiii lansinoh ve ayva çekirdeği kullandım hiç çatlak yara olmadı benim kızım genelde gazı olunca çekip bırakıyor ben gazını çıkartıp tekrar emziriyorum yada göğsümü değiştiriyorum karbonat göğüz ucuna zararlıymış diye biliyorum
Havvaabag Esleminannesiii siz bilirsiniz ama çok işe yarıyor bende o şekilde 40 gün geçirdim bi arkadaşım hediye almış sürekli ona teşekkür ettim yani iyileşince. Doktora gitmiştim sırf bunun için o verdiği kremler bile fayda etmemişti çünkü
Esleminannesiii Denizegeahmet maddiyat önemli değilde ise yaramazsa diye korkuyorum az buz değil 300 küsür yani 😂
Esleminannesiii NeclaDefne canım göğüs pedini çıkartıyorum sütüm damlamaya başlıyor geç indiğini sanmıyorum 😐
NeclaDefne Esleminannesiii ay o zaman bilemiyorum kuzum ya Allah yardımcın olsun insallah geçer bir an önce 🤲😕