Esleminannesiii Edaozdxx gazını çıkartıyor kaka yapıyor günde 6 defa altını değiştiriyorum pıt pıt alttan üstten gaz çıkartıyor anlamıyorum emerken niye böyle yapiyo çok yoruldum
Edaozdxx Esleminannesiii daha ne istiyorsun canım ne güzel bebeğinin doyduğunun ve sindirim sisteminin düzgün çalıştığının göstergesi bu söylediğin.
BurcuAsel Esleminannesiii pedi değiştirmen önemli değil tatlım yaran nefes almıyor 😞 oyuzden iyileşmiyor krem sür penye koy bak arkadaki farka Ben pedi penyenin arkasına koyuyordum çünkü süt akarsa penye tutmaz asla tenine o pis pedi temas ettirme asla 💜💜
Mom34 Bir zamanlar ben de bu acıdan ağlayarak emzirirdim. Şimdi bebeğimin o zamanlar emmesini özledim meme reddinden dolayı. Ben lansinoh krem ve avent kalkanla atlattım canım. Zor ama geçiyor
Esleminannesiii Esmakiral sakin olmaya çalışıyorum acisin yavrum için değer diyorum tutup çekmesi beni öldürüyor dayanamiyorum 😩😩
ZehraS Esleminannesiii canim qazi var ya oyuzden emerken huysuzlandigindan cekip burakiyo benim kizimda oyleydi damla veriyorum qaz icin ondan sonra rahat emiyo .bazen huysuzlugu tutdugu oluyo yine ama eskisi gibi diyil tabiki.Bak Maflor damla aldir esine gunde bir kez bes damla ver bebeye inan cok faydasini girceksin .bisuru damla denedik hicbiri fayda etmezken Maflor cok iyi geldi qaz sancisi olmuyo artik kakasini rahat yapiyo ayrica Maflor damla ishali da onluyo canim al bi debe pisman olmazsin inan ki
Esleminannesiii ZehraS alacağım mutlaka ama kakasinida yapıyor gazinoda çıkartıyor zinco veriyorum bende niye böyle anlayamadım daha
Baharimo Esleminannesiii gaz için de biz acı elma yağı sürüyorduk ayağına birer damla, masaj yapıyorduk iyi geliyordu. Burada sürekli kötülüyorlar ama 6 aylık oldu hala kakayı uzun süre yapmazsa sürüyorum, o gün yapıyo kakasını. Bizim hiç şikayetimiz olmadı
Dodonay Esleminannesiii garmastan pomad cok işe yaramıştı bende canım. Sürdüm üstüne streç film kapattım. Geçti bi iki güne. Emzirmeden çnce yıkaman gerekiyo göğsünü ama. Rabbim şifa vesn
Havvaabag Esleminannesiii aynı yara sıkıntısını 40 gün yaşadım öncelikle sakin olmalısınız. evet acısı çok kötü ama onlar bize muhtaç şuanda ben o şekilde dişimi sıka sıka emzirdim. Göğüs Kalkan’ı kullandım ben delikli olanlardan bir haftada geçti lansinoh kremi Sürüp Kalkan’ı taktım gece bile hemen geçti başka bir krem fayda etmedi
Denizegeahmet Esleminannesiii Eğer maddi durumunuz yeterse kesinlikle gümüş kapak diyorum harika bir şey
Esleminannesiii Denizegeahmet maddiyat önemli değilde ise yaramazsa diye korkuyorum az buz değil 300 küsür yani 😂
NeclaDefne Esleminannesiii sütünüz geç iniyor büyük ihtimal. Emzirmeden önce sıcağa yakın duş almak iyi gelecektir duşta masaj yaparsanız sütün inişini hızlandırırsınız. Duş almanız mümkün değilse bile masaj yaparak da indirebilirsiniz.
Esleminannesiii NeclaDefne canım göğüs pedini çıkartıyorum sütüm damlamaya başlıyor geç indiğini sanmıyorum 😐
Nur06 Kesinlikle göğüs Kalkan’ı en az 15 gün çektim o acıyı artık bırakacaktm memeyi bir anne için en son en zor verilcek karardı ama dayanamıyordum ve ablamın sayesinde göğüs Kalkan’ı kullandım öncesinde kullanmadığım krem kocakarı ilaçları kalmamıştı tek çözüm göğüs Kalkan’ı ve garmastan pomat krem en fazla 3 günde iyileştiğni hissedeceksiniz yani mantıklı olanda bu bi yaraya bişeyin temas etmemesi gerek değilmi yada kapatacaksın öyle kalacak uzun süre ve böyle bi ihtimal olamayacağı için hava alan ve temas etmeyen bir meme ucu ve bunun yanında önerim de emzirdikden sonra yumuşayan memeyi o Kalkan’ın ortasındaki deliğe iyice sokuşturmanız ve sütyen takarak Kalkan’ı desteklemeniz böylelikle birdahaki emzirmeye göğüs ucu daha bi belirgin olarak çıkıyor bebek rahat kavrıyor evdeyken delikli kapağı kullanın dışarı çıkarsanızda kapalı olanı çnkü süt birikiyor 3 saati geçmediği sürece o biriken sütüde bebeğime veriyorum kaşıkla zaten 2 saatte bir emdiği için çoğunluk la veriyorum .çok yazdım hakkınızı helal edin yani çok acı çeken ve çare arayan biri olarak ne hissettiğnizi anlıyorum bu yüzden anlatmak istedim geçmiş olsun 🤗