Mom070 denizdekibulut Canım çok sevindim, özellikle ailelere yakın olmak şahane bir şey, bizimde çıktı Denizli. Fazla yakın olmasa da yine Van’dan yakındır. 😂 Bu arada 2. Bebeğin içinde çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. 🌸 Kaç haftalık oldu yeni mi?
denizdekibulut Mom070 Ahaha birlikte gidemedik 😂❤ Doğru, Van’dan yakındır ☺️ Yeni sayılır, 2,5 aylık 🌸 Ben üzülmüyor değilim, içim bir buruk oldu valla gidiyorum diye 😂
Mom084 Mom4775 Allah yardımcımız olsun diyorum valla çok zor yazın çok çıkmaya çalışıyoruz valla ciksskda nerde gölge var orayı kovaliyoz 😁 bu ne ki biz daha tam yaz gelmeden 40 i gorduk bu sene rekoru kırarız 🙄ki bide ben kapaliyim ateş depemden çıkıyor 😅😅😅🔥🔥🔥🔥🔥 ilk yıl geldim o zaman oruç a denk geldim.agustos 55 derece nasıl nefes alacaz dedim 😅😅😅😅😅😅😅😅
Mavilen Sekerparem_34 merhaba biz de Muş’ta 4. Yılımızı bitirdik batıya gidiyoruz merak ettiğiniz bi şey varsa sorabilirsiniz🥰
Hazal2020 Mavilen merhaba bizimde Muş merkeze çıktı tayınımız biraz bahseder misiniz evler ne durumda şehir nasıl falan
Mavilen Koalamm Sakarya’ya gidiyoruz 🥰 Muş merkezdeyiz evet. Sizin buraya tayininiz olduysa merkez hakkında bilgi verebilirim. 🥰
Sekerparem_34 Mavilen benim eşimin de oraya çıktı bilgi verebilir misiniz?merkezi nasıl bir yer?ilçeler çok uzak merkeze diyorlar
Esipek Hayırlı olsun şimdiden herkese bizde geçen sene geldik Diyarbakır a çok sıcak o ayrı ama evler inanılmaz pahalı birde mutlaka klima bakın şimdiden yoksa vantilatör falan asla işe yaramıyor birde ev tutarsanız yüksek kattan tutun ki essin birde başkaların balkondan attıkları çöplerden çay sularından kendinizi koruyun memurların geneli baglarda oturuyor bağcılar tarafında sahibindenden sürekli takip edin düşen evler çok pahalı olmasına ragmen anında düşüyo bende geçen sene gelişi güzel tuttuö şimdi yana döne ev arıyorum 😀ama içiniz rahat olsun çok güzel bir şehir bütün evler nerdeyse siteli güvenlikli çocugunuz ve siz çok rahat edersiniz
Mom084 Mom4775 😅😅😅🔥🔥🔥🔥🔥 yaniyosun diye bişey vardı ya o aklıma geldi bu sene burdan yazicsm ama rekor u kırınca 😅