edalidamodali Ayazbilge Mom4775 -Anne1- Tubaknz Öncelikle polis eşi değilim ama Mardin’liyim.☺️❤ Maalesef Mardin büyük şehir olmasına rağmen çokta gelişmiş sayılmaz.Hastane olanakları vs. çok aşırı iyi diyemem orta seviye.Turizm açısından harika bir şehir, diğer şehirleride yakın gezecek görecek çok şey var.
papatyam2019 -Anne1- merkez mi çıktı size Mardin biraz sıkıcı bir şehir çünkü gezmeyi seven insanlar için 🙄 bende Mardin deyim de
Gin Sekerparem_34 muş iyidir, ben orda üç yıl çalıştım. Evlendikten sonra eşimin yanıma gelmesine izin vermediler tayinle, çok istiyordu Muş’u😃 Hayırlı olsun😌
Sekerparem_34 Gin çok teşekkür ederim,ulaşım ve gezmek için uygun güzel yerleri var mı?öğretmenim ben de çok merak ediyorum.hic doğuya yolum düşmedi bu zamana kadar.
Tugbaa11 Bussse_ bende antepliyim ama belçikaya gelin geldim. Nasıl özledim nasıl 😢benim babamda gardiyan geçen sene taşınmışlardı. Polis olmasada söylemek istedim☺️
Mom4775 Mom084 tövbe estağfurullah 🙄 ben 28 derecede baygınlık geçiren insanım. E nasıl yaşıyosunuz dışarı falan nasıl çıkıyosunuz?
Mom084 Mom4775 Allah yardımcımız olsun diyorum valla çok zor yazın çok çıkmaya çalışıyoruz valla ciksskda nerde gölge var orayı kovaliyoz 😁 bu ne ki biz daha tam yaz gelmeden 40 i gorduk bu sene rekoru kırarız 🙄ki bide ben kapaliyim ateş depemden çıkıyor 😅😅😅🔥🔥🔥🔥🔥 ilk yıl geldim o zaman oruç a denk geldim.agustos 55 derece nasıl nefes alacaz dedim 😅😅😅😅😅😅😅😅
[silindi] Mom4775 Üf mesela ben çıkamıyorum akşam üstü oda terleye terleye nefret ediyorum sıcaktan 😄
Mom070 denizdekibulut Canım çok sevindim, özellikle ailelere yakın olmak şahane bir şey, bizimde çıktı Denizli. Fazla yakın olmasa da yine Van’dan yakındır. 😂 Bu arada 2. Bebeğin içinde çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. 🌸 Kaç haftalık oldu yeni mi?
denizdekibulut Mom070 Ahaha birlikte gidemedik 😂❤ Doğru, Van’dan yakındır ☺️ Yeni sayılır, 2,5 aylık 🌸 Ben üzülmüyor değilim, içim bir buruk oldu valla gidiyorum diye 😂