Aysegulisaa54 Thesra merhaba sidefer damlayı dolapta saklıyoruz ya soguk verirken nasıl veriyordunuz birde acıldımı be kadar sürede kullanılması gerekiyor💐 şimdiden teşekkür ederim
Thesra Aysegulisaa54 Ben dolaba koymuyordum dışarıda duruyordu soğuk bir odada o şekilde kullandım açıldıktan sonra da ne zaman biterse🤷🏽♀️
gulsahxemel Aysegulisaa54 merhaba bizede sağlık ocağı vrmis kan ilacı ama doğduğun dan beri bebeğme hiç kan tahlili yaplmadi bende yaptrmadn pek. Kullanma taraftari değilim ama vegifaron diye kullanan var mı? ??
Aysegulisaa54 gulsahxemel ben kullandım. Bir kaçkere sonra ilaç kullanmadım 6 aylık oldu şimdi başlıcam
Aysegulisaa54 Thesra teşekkür ederim cevap verdin için birde böyle beyaz küçük küçük şeyler var içinde gğzelde karştırdım öyle olması lazım dimi
Kizim07 SumeyyeMtl sidefer benim cocugumuda gaz manyagi yapti sabahtan aksama kadar ikiniyordu bir haftadir kestim 6aylik neyapicam bilemedim gitti
Dorukusunannesi Aysegulisaa54 bestiron kullanıyorumben canım yan etkisini görmedim içinde şeker vs yok mühendisinoğluda öneriyor
Pinkkk Annesibebisi canım ben de aynı damladan aldım kaç damla veriyosun doktor bana 20 dedi 1ml yani fazla geldi sanki
Annesibebisi Pinkkk bebeğin kilosuna göre kullan canım. Ben ilaç firmasını da aradım sordum firma yetkilileri de 6 kilo ise 6 damla dedi yani kilo başına kullanılıyor. 20 damla ağır gelir
Aysktr Thesra merhaba sideferi bebeğinize nasıl ne zaman verdiniz acaba direk mi meyve suyu ile mi ben bugün basladım da yanlıs birseyler yapmıs olabilirim, 😔
Thesra Aysktr Yo direk kaşığa kilosu kadar damlatıp içiriyodum ben bir şeyin içine koyup vermedim hiç☺️
zlhzrn SumeyyeMtl bizde de aynısı malesef yorumları okuyorum ben mi yanlış yapıyorum diye iyice kafam karıştı herkes memnun ama biz 10 gündür kabiziz siz nasıl geçirdiniz kabızlığı yada geçti mi
Acemianne_ Sinemd4 merhaba bende sidefer aldım fakat nasık kullanacağım bilmiyorum içinden bir tane stik çıktı şişeye nasıl karştıracağız bide sulandırmadan kullanmayın diyor birde kaç damla veriyorsunuz oğlum 4 bucuk aylık
Z44 cerenduran sidefer kanınıza etki yapmadi mi bizimkide kansız sidefer mi kullansam ferrum mu bilmiyorum