Kuzumveben Aysegulisaa54 benim bebegim kusan bi bebek zaten ben emziriyorum 1 yada 1,5 saat sonra veriyorum doktorum bu sekilde yapmami soyledi
yenibiranne Annesibebisi bestiron damla mı şurup şeklinde mi acaba kilo başına verilen damlalar oluyor ya Ondan sordum
She Senammm peki ürünü sulandirdiktan sonra belli Bi zaman koşulu var mi tüketmek için. Hani bazılarında yaziyor ya 3 ay içinde tüketilmelidir diye o bakımdan.
Aysegulisaa54 Thesra merhaba sidefer damlayı dolapta saklıyoruz ya soguk verirken nasıl veriyordunuz birde acıldımı be kadar sürede kullanılması gerekiyor💐 şimdiden teşekkür ederim
Thesra Aysegulisaa54 Ben dolaba koymuyordum dışarıda duruyordu soğuk bir odada o şekilde kullandım açıldıktan sonra da ne zaman biterse🤷🏽♀️
gulsahxemel Aysegulisaa54 merhaba bizede sağlık ocağı vrmis kan ilacı ama doğduğun dan beri bebeğme hiç kan tahlili yaplmadi bende yaptrmadn pek. Kullanma taraftari değilim ama vegifaron diye kullanan var mı? ??
Aysegulisaa54 gulsahxemel ben kullandım. Bir kaçkere sonra ilaç kullanmadım 6 aylık oldu şimdi başlıcam
Aysegulisaa54 Thesra teşekkür ederim cevap verdin için birde böyle beyaz küçük küçük şeyler var içinde gğzelde karştırdım öyle olması lazım dimi
Kizim07 SumeyyeMtl sidefer benim cocugumuda gaz manyagi yapti sabahtan aksama kadar ikiniyordu bir haftadir kestim 6aylik neyapicam bilemedim gitti