Aysegulisaa54 Edaela ewt öyleymiş teşekkür ederim ek gidaya geçmedimiz in alamadım geçtikten sonra alırım dedim
yenibiranne Annesibebisi bestiron damla mı şurup şeklinde mi acaba kilo başına verilen damlalar oluyor ya Ondan sordum
Pinkkk Annesibebisi canım ben de aynı damladan aldım kaç damla veriyosun doktor bana 20 dedi 1ml yani fazla geldi sanki
Aysegulisaa54 Thesra peki nasıl kullandınız yarım saat açlıklamı kılo başına bir damla dedi eczacı ama
hmrvkara Thesra ya bizde doktor 7 damla dedi ama damla kalın gibi ml olarak yazıuor üstünde onu nasıl ayarlıyosunz?
Thesra hmrvkara Evet kalın ama ben normal az damla kaşığa sayıp damlatıp veriyordum. Öyle yapabilirsiniz sizde😌
Cagribusrahamza Aysegulisaa54 bizde sidefer kullanıyoruz oğlum tadını çok seviyor büskivi gibi kabızlık değil ama kaka yapma günü 5 günde bir oldu doktorumuz 7 gün normal dedi onun dışında memnunuz
Kuzumveben Aysegulisaa54 benim bebegim kusan bi bebek zaten ben emziriyorum 1 yada 1,5 saat sonra veriyorum doktorum bu sekilde yapmami soyledi