Ruveydaa98 sonsuz17 loccodan aldım bir hafta önce elime ulaştı ürünleri harika tek kelimeyle bayıldım
sonsuz17 Ruveydaa98 bende bugün güncellendi bu takımı kargoya verdim inş memnun kalırım kaç günde geliyor peki diğer ürünlerin boyu kısa elbise harici takım başka alamam da
sonsuz17 asyanin_annesi sipariş verdim bugün paketlendi dedi yarın gelir mi kargom gelmesi lazım loccodan
asyanin_annesi sonsuz17 3 gün içinde kargo teslim diye biliyorum ama genelde ben mağazasına gidip alışveriş yaparım yakın olduğu için gerçi uzun zamandır da gitmiyorum Emin’im çok güzel şeyler gelmiştir 😁
FHKK Annekizz Çok uygun gerçekten hiç alışveriş yapmadım ordan kalitelisi gercekten güzel mi aynı bedeni mi tercih etmeliyim?
Muhyuf FHKK O sayfadan ben alışveriş yapıyorum bazı eşyaları çok iyi kaliteli bazı eşyaları hiç güzel değil kalitesiz
sonsuz17 minnosummm Bugün geldi siparişim çok güzel Rengi de soluk değil başka sayfalarda soluktu renkleri beklediğim gibi geldi zbd Tugcerylmzkerem Karakayasveet05 @hilaliii Dilemege @Saitkereminannesi @Supangle @Limonluseker Eymenimmm19 @PasaAnnesii