Supangle sonsuz17 locconun ürünleri hem uygun, hem güzel. İnternetten almadım ama mağazasından çok aldım
aybukemom sonsuz17 buna benzer bi ğrğn modanisa da puane nin bar ben olsam onu alırıdm yıllardır puaneden alırım çok memnunum
PasaAnnesii sonsuz17 bilmediğiniz sayfadan birsey almayın derim trendyol da modanisa tunikleri ındirimdrydi dün baktım bende
sonsuz17 PasaAnnesii Trendyol kullanmıyorum ama denemek istiyorum Bu tayfaları fiyatları uygun yani kötü gelse de bir şey kaybetmem
QueenOfDisaster sonsuz17 lamelif giyimde de aynısı var orda da 90 lira ama yeşil rengi oda çok hoş ora güvenilir alabilirsiniz
sonsuz17 Oznuryunus resim atma şansınız var mı çok şık duruyor ya Kızımın doğum gününde ya da kurban bayramında giymeyi düşünüyorum
sonsuz17 Karakayasveet05 öyle mi kumaşları güzel o zaman bu takımdan aldıysanız resim atma şansınız var mı
sonsuz17 minnosummm Bugün geldi siparişim çok güzel Rengi de soluk değil başka sayfalarda soluktu renkleri beklediğim gibi geldi zbd Tugcerylmzkerem Karakayasveet05 @hilaliii Dilemege @Saitkereminannesi @Supangle @Limonluseker Eymenimmm19 @PasaAnnesii
sonsuz17 Minigimgeldi neler aldınız evt bu takım orada da vardı Belki oradan alırım orada stoklarda var kumaşları nasıl
Minigimgeldi sonsuz17 canım Bi tane tunikli takım aldım bi tane de etekli takım aldım kumaşları çok güzel terletmeyen ve yakmayan kumaşı var ve benim için en önemli nokta budur görünüş olarak da iş yerindekiler falan çok beğendiler
sonsuz17 hilaliii öyle mi Teşekkürler Ben seviyorum kilom mankenle aynı boyumda bir 2 santim kısa olduğu için öyle duracağını düşünüyorum Ben uzun tunik seviyorum