hilaliii sonsuz17 benim boyum kısa olduğu için ve kilolu olduğum için böyle şeyler yakıştıramıyorum kendime fırfır detayı zaten sevmiyorum ben almazdım şahsen kendim için ama siz beğendiyseniz modaşah çok kaliteli 😘
Annekizz BalarisiYusra İllaki vardır kuzum tabi ben uygun fiyatlı olarak söyledim ben çok beğeniyorum 🥰
sonsuz17 Karakayasveet05 aa öyle mi rengi çok hoş resim atma şansınız var mı kumaşı ince mi değer mi almaya
sonsuz17 Minigimgeldi neler aldınız evt bu takım orada da vardı Belki oradan alırım orada stoklarda var kumaşları nasıl
sonsuz17 hilaliii öyle mi Teşekkürler Ben seviyorum kilom mankenle aynı boyumda bir 2 santim kısa olduğu için öyle duracağını düşünüyorum Ben uzun tunik seviyorum
fatimaozel sonsuz17 burayı bilmiyorum ama tesettürdünyasınaonline bakın birde hesaplı ve malı güzel. ve sefamerve uygun
Dilemege sonsuz17 bu locco tesettür sayfası bizim burada mağaza ben çok memnunum normal açık bayanlar ve kapalı bayanlar ayrıca erkekler için de bölümü olan bi mağaza dolabımdaki kıyafetlerin bi kısmı oradan diyebilirim 🌸
sonsuz17 minnosummm Bugün geldi siparişim çok güzel Rengi de soluk değil başka sayfalarda soluktu renkleri beklediğim gibi geldi zbd Tugcerylmzkerem Karakayasveet05 @hilaliii Dilemege @Saitkereminannesi @Supangle @Limonluseker Eymenimmm19 @PasaAnnesii
Supangle sonsuz17 locconun ürünleri hem uygun, hem güzel. İnternetten almadım ama mağazasından çok aldım
aybukemom sonsuz17 buna benzer bi ğrğn modanisa da puane nin bar ben olsam onu alırıdm yıllardır puaneden alırım çok memnunum