ssemashn sonsuz17 modeline göre değişir tabi ama benim aldıklarım bol bedendi hatta iade edip küçüğünü almistim
sonsuz17 Minigimgeldi ben womann_style den alıcam diğerlerinde bu modeli bulamadım inş iyi gelr ☺️ iade değişim var mı kalıbı nasıl 38 giyiyorum ben
Minigimgeldi sonsuz17 canım şimdi gördüm kusura bakma ben 40 giyiyorum 40 aldım altlarda sorun yaşamadım ama birinin üst tuniği bana çok boldu kesim yaptırdım yani modeline göre değişiyo aslında
asyanin_annesi sonsuz17 bendeni tam oturuyor üzerine Mesajlara neden cevap verilmedi bilemeyeceğim ama belki yoğunluktan olabilir umarım istediğiniz takıma ulaşabilirsiniz 😉
sonsuz17 minnosummm bugün locco dan alıcam stoklarda yoktu ücretsiz iadesi de var o yüzden loccoyu seçtim
sonsuz17 minnosummm Tabii ki veririm 3 gün içinde gelir ilk defa Instagram’dan oluyorum inşallah pişman olmam olursam da ücretsiz iade var zaten ben çok araştırdım yani sordum kaç kişi ya alışveriş yapan görsellerini attılar bakalım
sonsuz17 minnosummm Bugün geldi siparişim çok güzel Rengi de soluk değil başka sayfalarda soluktu renkleri beklediğim gibi geldi zbd Tugcerylmzkerem Karakayasveet05 @hilaliii Dilemege @Saitkereminannesi @Supangle @Limonluseker Eymenimmm19 @PasaAnnesii
Emir1806 sonsuz17 ben modaşahtan almadım ama bu takımın aynısının mint yeşili var bende çok güzel kumaş kalitesi de çok güzel tiril tiril kaliteli duruyo ben başka yerden almıştım 120 liraya
sonsuz17 Emir1806 çok sevindim Ben de bugün sipariş verdim lila sını loccodan inşallah pişman olmam resim atma şansınız var mı Boyunuz kilonuz kaç acaba bana yakışır mı😁 Ben de yüzü aldım bugün kargo parası ile birlikte 120′yi buluyor
Emir1806 sonsuz17 daha giymedim yani giydimde öyle foto çekmedim oğlumun doğum günü var o zaman giycem. ben minyonum 50 kilo 156 boyum var bana tam oldu alt pantolon tam oldu paçasını aldırmama gerek kalmadı 38 beden aldım
sonsuz17 Emir1806 Ben de Kızımın doğum gününde giymek için aldım beden yoktu sevme aldım ben de bir 67 boyum 56 kiloyum �nşallah olur
Emir1806 sonsuz17 olur ya bence. güzel bi takım kalıbı falan kumaşı çok rahat edersin. inşallah güle güle güzel günlerde kullanırsın🤗