sonsuz17 ssemashn WhatsApp ta o takımı attım bedeni sordum cvp gelmedi eğer stokta varsa alıcam bekliyorum bedenleri nasıl 38 giyiyorum
ssemashn sonsuz17 modeline göre değişir tabi ama benim aldıklarım bol bedendi hatta iade edip küçüğünü almistim
sonsuz17 asyanin_annesi 5 sene mi baya olmuş kaliteli demek ki bedenleri nasıl peki WhatsApp ta o takımı sordum cvp gelmedi eğer stokta varsa alıcam bekliyorum 😇
asyanin_annesi sonsuz17 bendeni tam oturuyor üzerine Mesajlara neden cevap verilmedi bilemeyeceğim ama belki yoğunluktan olabilir umarım istediğiniz takıma ulaşabilirsiniz 😉
pandemibebegi Siteyi bilmiyorum ama bu takımdan hem de aynı rengini geçen sene almıştım seve seve giydim. Şimdi giyemiyorum emziriyorum diye. Tek sıkıntısı biraz terletebiliyor.
Annekizz Pandayavrusu28 Bizzat ben aldım hatta geçen hafta ulaştı elime mükemmel cidden tereddüt etmeden alın tavsiye ederim 🌸
Pandayavrusu28 Annekizz ya ben yeni doğum yaptım ister istemez göğüsler ve göbek kalmış kendime gore birşey bulmak istiyorum çok kararsizim😥
Tugcerylmzkerem sonsuz17 2 sayfadan da memnunum lakin istediginz takim ince ayrobin kumas yani cok pahali bir markanin bile olsa incedir ve tok durmaz bilginiz olsun😊
sonsuz17 Tugcerylmzkerem çok teşekkürler o kumaştan birkaç parçam var biliyorum ince aynıysa tabi ama 2 sayfada da bulamıyorum takımı womann_style diye var orda aynısı var ordan alıcam
Efeninannesii02 @Annekizz sizin yorumunuza güvenerek bende alışveriş yaptım şimdi inşallah benim aldıklarım da güzel gelir 🤗🥰