iki_tospik_annesiii mom073 kuzum o kişi istegramdan onlara yazıyor gizli hesaplardan onalrada ben Aslı’yla sürekli msjaşıyorum sizin evde olan biteni o bana anlatıyor diyormuş eltim gile
Gzd35 iki_tospik_annesiii her zaman söylerim kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacaksın herşey olay olur
iki_tospik_annesiii mom073 ewet kuzum aslında çıkmasını istiyorum çünkü o kızlar kaynım evlendikten sonra ne konuştum nede görüştüm ben sadece geçen annemle biraz dertleştim ailevi sorunlar yüzden hani onlar çıkar mı ortaya diye korkuyorum yoksa başka korkum yok
Trkanmete iki_tospik_annesiii yazışmalar çıkmıyor hangi numara ile görüşüldüğü ya da mesajlaşıldığı tarih ve saat çıkar. Bunlar uygulama indirip oradan da görülebilir. Yazışmalar savcılık kararıyla çıkıyor diye biliyorum
mom093 iki_tospik_annesiii Aşkım vodafone yanimda uygulamasından da çıkıyor Doküman tobi var dijital asistan ona yaz çıkıyor saat tarih numara
bir_pasa_annesi iki_tospik_annesiii sadece hangi saatte hangi numarayla konustugun cıkar cano ne olduk i
Balkizlarim iki_tospik_annesiii Allah’ım bu nasıl bir kafa yapısı O kisinin kanka normal hattıyla cikartiyorsun baisine gidip 🌸🌸
iki_tospik_annesiii Balkizlarim oruspu kanka o kişi oruspu milletin başını belaya sokacak durduk yere 😡😡😡
Kardelen1220 iki_tospik_annesiii mesajların içeriğini yani ne yazdıgını göremez sadece hangi numaraya saat kaçta yazdıgını görür. Savcılık izniyle mesajların içeriği çıkartılır sadece
Balkizlarim iki_tospik_annesiii kanka Allah’ım ıslah etsin gerçekten sahisi ne derdi var seninle mantıklı birisine benzemiyor iftira atacak kişiyse eğer uzak dur mümkünse hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yalani ortaya çıkar iftira ataninda bidaha kimse güvenmez yalancının mumu yatsıya kadar yanarmis çokta üzülme sen içini ferah tut 😍😍🌸🙏🙏🙏