iki_tospik_annesiii mom073 kuzum o kişi istegramdan onlara yazıyor gizli hesaplardan onalrada ben Aslı’yla sürekli msjaşıyorum sizin evde olan biteni o bana anlatıyor diyormuş eltim gile
Gzd35 iki_tospik_annesiii her zaman söylerim kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacaksın herşey olay olur
iki_tospik_annesiii mom073 ewet kuzum aslında çıkmasını istiyorum çünkü o kızlar kaynım evlendikten sonra ne konuştum nede görüştüm ben sadece geçen annemle biraz dertleştim ailevi sorunlar yüzden hani onlar çıkar mı ortaya diye korkuyorum yoksa başka korkum yok
Trkanmete iki_tospik_annesiii yazışmalar çıkmıyor hangi numara ile görüşüldüğü ya da mesajlaşıldığı tarih ve saat çıkar. Bunlar uygulama indirip oradan da görülebilir. Yazışmalar savcılık kararıyla çıkıyor diye biliyorum
mom093 iki_tospik_annesiii Aşkım vodafone yanimda uygulamasından da çıkıyor Doküman tobi var dijital asistan ona yaz çıkıyor saat tarih numara
bir_pasa_annesi iki_tospik_annesiii sadece hangi saatte hangi numarayla konustugun cıkar cano ne olduk i
Balkizlarim iki_tospik_annesiii Allah’ım bu nasıl bir kafa yapısı O kisinin kanka normal hattıyla cikartiyorsun baisine gidip 🌸🌸
iki_tospik_annesiii Balkizlarim oruspu kanka o kişi oruspu milletin başını belaya sokacak durduk yere 😡😡😡
Kardelen1220 iki_tospik_annesiii mesajların içeriğini yani ne yazdıgını göremez sadece hangi numaraya saat kaçta yazdıgını görür. Savcılık izniyle mesajların içeriği çıkartılır sadece