Yengecanne_ iki_tospik_annesiii kuzum profesyonel baya ayrıca yeminli bilir kişi.Mesajları siliyor kalıcı olarak ya da geri getiriyor silinenleri.Dediğim gibi arkadaşımı aldatan şeref.. her şeyini böyle öğrendik biz
iki_tospik_annesiii Kubra_2019 off kuzum 🥺 ben kendimden eminim böyle birşey yapmadım ne wrsa çıksın ortaya ben korkmuyorum sadcee 1 hafta önce falan SMS den annemle mesajlaştık ailevi sorunlar yüzünden morelim boZuktu hani onlar ortaya çıkar mı diye endişeliyim 🙄🙄
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii Bence hep dik durmak kendin ödün vermemek hayatın her anında önemli bizim için. Mahkemeye verilmeli sms içinde gönlünuz rahat olsun. Çıkarsa a bence sizin sorununuz içinde eşiniz ona bakmaz bile diye düşünüyorum.
Minikkizimm iki_tospik_annesiii dogrudur canm ama icerik olarak neler gelir bilmiyorum mesajlastigin numaralar cikabilir ama icerogi cikmayabilir
iki_tospik_annesiii mom093 beklemedeyim hala cnm dediğin şeye bakmadım eşim döküman gelene kadar bekle dedi
cokgezenti_30 iki_tospik_annesiii faturalıysa hem konuşma hem mesajlar çıkıyor ama saat olarak sadece ama whatsapsa hiç birşey çıkmaz
iki_tospik_annesiii Esraa- şu dökümandan sonra çıkıcak herşey ortaya ben o zmn sorucam onlara durduk yere benim yuvamı bozuyorlar.
cokgezenti_30 iki_tospik_annesiii evet dava olursa belli olur ama zaman aşımı var onda da belirli aya kadar görülüyor