Mu-Mi alinaannee canım hani ünlü marka diye aliyodum sonuçta çocuğum ’a mama yapiyom ama içinden böyle çıkınca şuan ne alırsam içine muhakkak bakıcam aslında dikkatli olmak lazim
asliyigit07 Mu-Mi bende de var paketli eşime aldırmıştım bulunsun diye ama daha açmadım. Nasıl yapıyorsunuz mamayı bebeğiniz kaç aylık?
Mu-Mi eceunverkanra bende sanırım öyle yapicam çünkü güvendiğim marka böyleyse diğerlerinden ne çıkar kim bilir?
eceunverkanra Mu-Mi Ots iyi bir de beyorganik iyi tavsiye ediyorum. Ya iyice paketli olan her seyden sogudum, firmaya ulassan dicegi sey su bence hep ayni hikaye- urunlerimizde katki maddesi olmadigi icin boceklenme yapmis olabilir🤦🏼♀️ Sikayet et ama mutlaka.
Unknown Mu-Mi Doğrudur … Mutlaka iletişime geçin. Bizimde eti çikolatadan kurt çıkmıştı. 🤢 Organik gurmem’den alıyoruz biz oğlum için un, irmik falan güvenilir bir yer.
Mu-Mi Unknown ııyyy çok iğrenç ya nasıl olur aklım almiyo bende paketli almamaya karar verdim güvenilir sayfalardan almak en iyisi
Mu-Mi acemi_ana artık onlardan da korkuyorum ya 2 farklı marka 2 sinde de aynısını yaşadım en iyisi güvenilir bir site çok teşekkür ederim
Kanginnn Ben öyle yapmıyorum pırınc ununu hazır arı pırınc unu var 3 cesıt degısık degısık edırıyorum ıcınde kotu bıseyle karsılasmadımda
ikiyigitannesi Mu-Mi yanlış hatırlamıyorsam bebeğiniz alerjik bebekti değil mi? Nasıl yapıyorsunuz pirin ununu bebeğinize kaç aylık?
Mu-Mi ikiyigitannesi evet canım alerjik bebek şuan 7 aylik olmak üzere ben suyla pisiriyorum Soğuduktan sonra içine muz avakado ezip ekliyorum onlarda yoksa bi tatlı kaşığı pekmezle tatlandiriyorum bazen birazda irmik katiyorum🥰
ElifkonunAnnesi Mu-Mi internetten sipariş ediyorsanız böyle şeyler mümkün olabiliyor canım depolarında rutubet oluyor genelde çoğu marka, hatta mamalarda vs hep karşılaşılıyor bu tür şeylerle 🤷♀️ Marketten bizzat almanızı tavsiye ederim 😊
Mu-Mi ElifkonunAnnesi marketten aldık aslında tarihinde hiç bakmadım belkide s.k tarihi geçmişti bilmiyorum canim