Rengarenk Mu-Mi Pirinç unu kullanmadım hiç ama yulaf unu keçiboynuzu unu vs Beyorganik marka trendyoldan sipariş veriyorum.
alinaannee Mu-Mi yaa ciddi canım sıkıldı benim en korktuğum şeyler bunlar geçen gün de dimes için de çürümüş atıklar vardı son kullanma tarihi geçmediği halde
Mu-Mi alinaannee ayy iğrenç ya bende böyle paketli şeylere çok takıntılıyım hep aklıma kötü şeyler gelir geçen bi ünlü paylasmis sanırım o da dimesti kutunun dibinde biseyler vardi😖
alinaannee Aslında bu post sabitlenirse bildiklerimizi paylaşabilirsiniz en azından hangi markadan uzak duracağımızı bilmeye çalışırız
Mu-Mi alinaannee canım hani ünlü marka diye aliyodum sonuçta çocuğum ’a mama yapiyom ama içinden böyle çıkınca şuan ne alırsam içine muhakkak bakıcam aslında dikkatli olmak lazim
Gamzeeeeee Oetker i eşim almış ben kullandım birşeyini görmedim ama normalde ülkerin pirinç ununu kullanıyorum ülkerden de memnunum zaten elemeden kavanoz a koymuyorum birşey görmedim
eceunverkanra Mu-Mi 🥺🥺🥺🥺 Ayhhh bi poseti acarken artik korku filmi muzigi esliginde aciyorum ben de valla😅 ben internetten bebekler icin ozel organik urun satan yerlerden almistim sorun yasamadim tavsiye ederim🥰
Mu-Mi eceunverkanra bende sanırım öyle yapicam çünkü güvendiğim marka böyleyse diğerlerinden ne çıkar kim bilir?
asliyigit07 Mu-Mi bende de var paketli eşime aldırmıştım bulunsun diye ama daha açmadım. Nasıl yapıyorsunuz mamayı bebeğiniz kaç aylık?
eceunverkanra Mu-Mi Ots iyi bir de beyorganik iyi tavsiye ediyorum. Ya iyice paketli olan her seyden sogudum, firmaya ulassan dicegi sey su bence hep ayni hikaye- urunlerimizde katki maddesi olmadigi icin boceklenme yapmis olabilir🤦🏼♀️ Sikayet et ama mutlaka.