2bebeannesiii Ipegim Dedesinin ve halasının arıya alerjisi varmış bu da öyle bişey olabilir mi ki acaba
antropologanne 2bebeannesiii Kıyamam. Yani bir böcek ıssırığı gibi geldi bana, böyle durumlarda da ne sürülür hic tecrübem bilgim yok. Insallah bilen bir annemiz cıkar. Cok gecmis olsun🙏
2bebeannesiii Gulsen4224 Dedesinin ve halasının arıya alerjisi varmış o yüzden çok korkuyorum sabah ilk işim hastaneye götürmek ☹
2bebeannesiii Beyziikoo Allah korusun canım ya evimizde hiç böcek sinek görmedim şükür ama yarın nolur nolmaz hastaneye götürcem çok sağol 🤗
2bebeannesiii Ebrukocakk Yok canım farklı bişey yemedi . Bi kaç şeye alerjisi var onlara da dikkat ediyorum zaten
2bebeannesiii LokumAnnesii 20 aylık kuzum . Bide dedesinin ve halasının arıya alerjisi varmış bu da onun gibi bişey heralde 🤷♀️
LokumAnnesii 2bebeannesiii ay arı soksa allah korusun daha kötü oluyo kuzum bu sineğe benziyo dedim ya benimkiler gibi ama korkma sinek zehirlemiyo sen arıya dikkat et o zehirliyo
2bebeannesiii Prensescilek Şu an eşim çalışıyo götürebileceğim bi vasıta yok yarın gündüz evde olcak anca sabah götürebilirim .
23glsm 2bebeannesiii kesme şekeri ıslatıp üstüne koyun diye duymuştum bi dene istersen ben denemedim ama zararı olacak bişey değil deneyebilirsiniz
2bebeannesiii Nurcan03 Dedesi ve halasının arıya alerjisi varmış sanırım kızımında böcek alerjisi var 🤦♀️
Mom084 2bebeannesiii böcek isisrmis oda iltihap yapmış kıyamam ya eğer kaşınıyor da aynisefa varsa elinizde sürün derim kaşıntıyı ne alıyor 🙄🤲🏻gecmis olsun