2bebeannesiii Gulsen4224 Dedesinin ve halasının arıya alerjisi varmış o yüzden çok korkuyorum sabah ilk işim hastaneye götürmek ☹
Gulsen4224 2bebeannesiii umarım kızında olmaz canım rabbim korusun inşallah bize haberdar edersen aklım kalır 🤲🏻🌸
23glsm 2bebeannesiii kesme şekeri ıslatıp üstüne koyun diye duymuştum bi dene istersen ben denemedim ama zararı olacak bişey değil deneyebilirsiniz
Sonsuzmutluluk 2bebeannesiii Girmiştir muhtemelen biryerden sivrisinek ısırığına benziyor geçer yarına inşallah
2bebeannesiii Ebrukocakk Yok canım farklı bişey yemedi . Bi kaç şeye alerjisi var onlara da dikkat ediyorum zaten
aslimutlu1 2bebeannesiii alerji tüm vücuda yayılır .bu böcek ısırmasına benziyor.kolonyayla güzelce bı sil.gecmezse bı götür .
2bebeannesiii Prensescilek Şu an eşim çalışıyo götürebileceğim bi vasıta yok yarın gündüz evde olcak anca sabah götürebilirim .
2bebeannesiii [silindi] Yok kuzum bunlardan hiç biri yok . O hastalığı ilk defa duydum ama dedesi ve halasında arı alerjisi varmış ondan korkuyorum
Sonsuzmutluluk 2bebeannesiii İnşallah geçer yıkayın ayaklarını.bişey dicem ama gülmeyin 🙃yoğurtmu ne bişey sürerlerdi zehrini çeksin diye bilmiyorum ne kadar doğru bi deneyn isterseniz
Mevakemaleyna 2bebeannesiii abla annemde boyle olmustu benimde ondan dedim insallah kotu bişey degildir
Mom042 2bebeannesiii evet benim kizimda ayni bu sekil oluyor sivri sinek isirinca hatta bildigin kicaman kocaman yaralar oluyor ben goturdugumde doktorbcok hassas bir teni var demisti