2bebeannesiii Kızlar dün hiç bişey yoktu sabahta yoktu bi kaç saat içinde iki ayağıda böyle oldu . Bekledim belki geçer diye ama geçmedi yarın hastaneye götürmeyi düşünüyorum . Böcek ısırmış gibi duruyo sanki ama acaba alerji falan olabilir mi bilemedim var mı başına böyle bişey gelen ?
Beyziikoo 2bebeannesiii Bir şey ısırmış gibi sanki, kene falan değildir demi yeniden çıkmışlar ya ortaya Allah esirgesin🤲🏻 İnşaallah bir şeyi yoktur geçer hemencikkk🤲🏻
2bebeannesiii antropologanne Sanmıyorum kuzum çünkü her dk yanımda hiç ağlamadı sesi çıkmadı ben tesadüfen farkettim
2bebeannesiii Beyziikoo Allah korusun canım ya evimizde hiç böcek sinek görmedim şükür ama yarın nolur nolmaz hastaneye götürcem çok sağol 🤗
Ipegim 2bebeannesiii alerji olabilir canım bizde de ensede sivilvemci bir şeyler çıktı doktor alerji dedi bepantol sensiderm verdi sürdüm geçti
2bebeannesiii Ipegim Dedesinin ve halasının arıya alerjisi varmış bu da öyle bişey olabilir mi ki acaba
S_x_w 2bebeannesiii sinek ısırmış sanırım.. Büyük kızımın da böylr oluyor ısırdığındığında kocaman şişiyor ve biraz zaman alıyor geçmesi hatta bikaç gün.. Ama Dr unuza foto atabilirsiniz emin olmak için..
LokumAnnesii 2bebeannesiii canım kızın kaç yaşında sanırım böcek alerjisi var sinekte olabilir sulanmış çünkü benimde böyle olur küçüklükten beri aynı yani eğer başka bi yerinde yoksa bişey ısırmıştı ama vücudunda da varsa bi doktora götür alerji değildir inşallah
2bebeannesiii LokumAnnesii 20 aylık kuzum . Bide dedesinin ve halasının arıya alerjisi varmış bu da onun gibi bişey heralde 🤷♀️
Sonsuzmutluluk 2bebeannesiii Girmiştir muhtemelen biryerden sivrisinek ısırığına benziyor geçer yarına inşallah
Nil614kara 2bebeannesiii Sivri ısırması gibi şişlik varmı benim kızımın kücükken kulağı şişmişti muhtemelen sivri gibi bir böcek yemişti adını unuttum şimdi bekledim geçmedi acile götürdük oral damla verdi içti geçti sizde bi doktora götürün bence alerjik gibi duruyor ısırmadann dolayı
Destina 2bebeannesiii geçmiş olsun aynı şey bizde de oldu. Yerler bizim eski tahta . Tahta kurusu olabilir demişti babam odasını değiştirdik bi daha olmadı doktorumuz da böcek ısırığı dedi. Stilex krem kullandık kaşıntıyı acıyı alıyor. Böcek ısırıkları için evde bulundurun demişti Dr muz.
antropologanne 2bebeannesiii Kıyamam. Yani bir böcek ıssırığı gibi geldi bana, böyle durumlarda da ne sürülür hic tecrübem bilgim yok. Insallah bilen bir annemiz cıkar. Cok gecmis olsun🙏
Nurcan03 2bebeannesiii böcek sokmasına benzettim. Alerjisi varsa o yüzden kocaman şişmiş olabilir. Benim de öyle şişiyor.
2bebeannesiii Nurcan03 Dedesi ve halasının arıya alerjisi varmış sanırım kızımında böcek alerjisi var 🤦♀️
Dn123 2bebeannesiii alerji. Benim kızımın kolunda olmuştu. Sanki böcek yürümüş te ısırmış gibi. Bir haftaya geçti değişik bir sey yediyse yada bir besini fazla yediyse oluyor . Mercimek gibi mesela