Ahkalbim Sinemmmmm Benim doktorum da durumun sizin gubi olur seni halsiz halsiz sezeryana getiririz o yüzden direk Sezeryan dedi zaten gün bitti bebeğin suyuda azalmış kolay geçti şükür.Cok acı çekmiş siniz hastanedeki hemşirelerde suni sancı vermedik daha ne sezeryanı diyor doktur kararı diyince ha hu yaptılar yoksa bende sızın gibi olur dum
Minikpandailay Simiyy Öyle oluyor canım bol bol su iç ve yürümeye bak toparlarsin inşallah çabucak 💐 bende o acıyı hatırladıkça içim ciz ediyor valla genel mi olfun spinal mi ? İlay kuş iyi olsun hep 🌸 ilay dimi 😄
Minikpandailay Simiyy Geçer geçer 😄😄 kizzz dikk durr dobarlaaannn gendineee geeellll 🤣 sende bir ilay anasısin artık 🤠💐
Esxra Suyum hafif gelmisti renginden bebegin kaka yaptigini anlamistim hemen hastaneye gittik ama sancim yeterince gelmemisti. Suni sanci verdiler baya sürdü 23 saat sonra dogdu oglum kendi dogum günümde😂
Minikpandailay Simiyy Benim ilos beni canımdan bezdirdi 🥴 üstten dört disi birden geliyor. Kucağımda durmak iatiyor sürekli belim kopuyor + hibiseyden memnun olmuyo 😫