ElifTGM Simiyy çok geçmiş olsun kuzum. İlaç veriyorlar mı? birde kahve içerler genelde sezaryen olunca sanırım narkoz ağrısı için. Bebek nasıl iyi mi peki
Simiyy ElifTGM hepsini aldım eve gidicem şimdi bebiş iyi sütüm inse daha iyi olur yiyip içiyom bişeyler 😊
AloneMom Simiyy Oh çok şükür canım benim gozunuzaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah💜ikinizde sağlıklı olunda normal sezeryan farketmez kuzum hepsi geçiyor zamanla.bikac güne toparlarsin inşallah 😚💜💜
Nefes1490 Simiyy bende suni sancıyla yaptım bişey dmek istemiyorm Allahm yar ve yardmcn olsun ins bı avazda kurtulrsn dua et hep kendine Ayetel Kürsiyi oku suni sancı basliyana kadar okuyablrsn sonrasndada oku
2minikannesi Simiyy Allah analı babalı büyütsün Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin🤲🏻 normal doğum mu yaptınız
Ahkalbim Sinemmmmm Benim doktorum da durumun sizin gubi olur seni halsiz halsiz sezeryana getiririz o yüzden direk Sezeryan dedi zaten gün bitti bebeğin suyuda azalmış kolay geçti şükür.Cok acı çekmiş siniz hastanedeki hemşirelerde suni sancı vermedik daha ne sezeryanı diyor doktur kararı diyince ha hu yaptılar yoksa bende sızın gibi olur dum
Minikpandailay Simiyy Öyle oluyor canım bol bol su iç ve yürümeye bak toparlarsin inşallah çabucak 💐 bende o acıyı hatırladıkça içim ciz ediyor valla genel mi olfun spinal mi ? İlay kuş iyi olsun hep 🌸 ilay dimi 😄