Blackcloud Anne4 Valla canım kendisi 33 haftalıksa baş çevresi 34-35 haftalıktı, haftası ilerledikçe baş çevreside önden gittiği için sıkıntı oldu.
Simiyy Blackcloud belimde asılma gibi bi ağrı var kramp girip çıkıyodu o geçti şuan anlamadım ne yaşıyorum şuan
Maviyesil121212 Simiyy ilk defa duyuyorum. Muhtemelen söyleyen arkadaş sezaryen olmuştur da ondan ben de yeri gelmişken normal doğuma bir sallayayım demiştir. Valla hiç kulak asma kimseye misler gibi oluyor zamanını bekle ve söylenenleri yap yeterli. Ha bir de Banu çiftçinin ıkınma videoları var muhakkak izle çok güzel rehber oldu bana
cocomelon Maviyesil121212 yok canım normal doğum yaptım 😉 Araştırırsan anlarsın demek istediğimi bu duruma gidişata göre değişiyor
Reyhanbal Simiyy bence okuyup kafanı karıştırma herkesin aynı olmuyo çünkü. Banada suni verdiler normal doğum yaptım bende sonra kuzenlerimin çocukları oldu onların açılma olmadı sezaryen oldu. O yüzden seni ne bekliyo o an anlıcaksın belki suni sancı sende hiç etki etmicek bilemezsin. O yüzden doktorun nasıl isterse süreç neyi gerektiriyosa öyle olucak. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah 🌸
Tatlisannedilekk Simiyy 1cm açıklığım vardı yatışım yapıldığında, ilk doğumum olmasına rağmen suni sancı sayesince 5-6saatte doğum yaptım açılmamı hızlandırdı benim. Hiç gözünü korkutma ben yapabilirim de bol dua et, Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım🙏🏻
Maviyesil121212 Reyhanbal yaaa bilmiyorum ki ebem öyle söyledi hakkaten ıkındıktan sonra açılmam hızlı ilerledi ; 3 tane dikişim var 🤷♀️