1prens1prensess Simiyy sen burda söylenenlerden dolayı sakın korkma inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine🙏🏻Evde bari açılma egzersizleri yap işini kolaylaştırır o anki akılbenim aklıma gelmemişti🤷🏻♀️
1prens1prensess Simiyy tam olarak aynısı yaptım 😂eğer devletteysen acil durum görmezseler almıyorlar şansıma iyiki özelde yaptırmışımda bekletmediler 24 saat boyunca sadece doktorum çok normal yapmamı istiyordu herşey iyiydi güzelde kasılmam vardı ama bir türlü ilerlemedi açılmam 7 saat bekleyiş ondan😂
Blackcloud Simiyy Rabbim senide bir avazda kurtarsın inşAllah, hiç stres yapma herşey olacağına varıyor. En güzele emanetsin, yar ve yardımcın olsun inşAllah.🤲🏻🌸💜
Simiyy Blackcloud bişey sorcam sabahtan beri karnımın altına ve vajinaya düEnli olarak batma şeklinde kramp giriyo ve çok canım acıyo başlamış mıdır
Elifbademim Simiyy 2. Bebegimi 41 haftada suni sanciyla kucagima aldim saat 11.30 da suni aldim 13.30 da bebegim kucagimdaydi Allah yol veriyor bir avazda kurtulun inşallah “sümme sebile yesserah” bol bol okuyun meryem suresi , İnşirah bol bol saglıkla gelsin bebis inşallah🤗
Prens0205 Simiyy suni şancı aldım 8cm açılmam oldu ama doktorumun tatili daha kıymetli olduğundan 2 saat beklememek için bahaneler ile doğumhaneden çıkarılıp sezeryan oldum sana diyeceğim şu suni sancı berbat şöyle böyle diyenlere kulak asma herkeste farklı bir etki 12 saat aldım ben ebe sana serum mu veriyoruz bu ne neşe biraz arttıralım diyordu beni annem ve kayınvalidem çok korkutmuştu ama hiçte abarytıkları gibi olmadı sancım bir de bol bol yürü oda da koridorda hızlı hızlı yürü açılman daha çabuk ilerliyor ve sonunda kucağına dünyaları vereceklerini düşün çektiğin acılar son bulucak bir avazda kurtulursun inşallah 🤲🤲
bikerem Elisa- belden uyusturmali sezeryan oneririm. Benimki cok rahatti,kisiden kisiye degisebilir illa ki ama 3 sekli de denemis biri olarak ben sezeryani tek gecerim🤗
Buket321 Simiyy Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla doğumunu yaparsın sakın ol hiç korkma bana da suni sancı verdiler rahat ol hersey çocuğunu kucağına alana kadar inan çocuğunu kucağına aldıktan sonra ne suni sancıyı hatırlıyorsun ne de o doğum anını o heyecan ve mutlulukla tüm ağrı sanci yok oluyor sen içini ferah tut Allah büyük Rabbım yardım eder sana 🥰
Rules Simiyy bende anlatayım mı 😂😂😂 1 saat sancı Çek baktın açılman olmuyor başla Sezeryan istiyorum diye bağrınmaya 😂😂😂
elmasekerimmm Simiyy bi avazda kurtulursun inşallah canım ama eğer açılman çok değil ise hiç o işe girme direk sezeryan ol çok yıpranabilirsin emin ol sezeryanla daha çabuk iyileşirsin Allah yardımcın olsun
Blackcloud Simiyy Valla canım, yalancı sancıda olabilir benim ortalığı inletecek kadar sancım olurdu ama bir kaç saate geçerdi, dakika tut istersen emin olmak adına, doktoruna söyledinmi?
betulturk Simiyy 36+2 de karnım sertleşiyor diye muayene oldum. Çati muayenesi yaptı gitmisken ve 4 cm açıklık vardı. Nst de sancım gozukmus. Sancıların zayıf suni vericez dedi. Öğlen 12 de yatış yaptım 15:30 da doğurdum. Sancılarım sonlara doğru artmisti ıkınma hissi gelmişti ki 8 cm olunca bebek geliyor dediler. Çok mutlu olmuştum. Allah herkese benim gibi kolaylık versin. Birde hep rabbi yesir duasını okuyordum canımın acisiyla disimdan. Allah yardım etti çok şükür.