Simiyy canım bana da suni sancı verildi normal sancıdan çok az fark var herkes beni korkutmuştu “ suni sancı 9 doğuma bedel inşallah suni sancı vermezler” demişlerdi. Bana serum taktılar sanmıştım meğer suni sancıymış Doğumdan sonra öğrendim.Sancılarım sıklaşmıştı ki bu doğum için çok iyi bir şey doğumu hızlandırdı diye düşünüyorum. Öyle abartılacak bir şey değil senin sancının bir tık üstü gelip geçiyor hemen ben dua ediyordum Allahım bana yardım et diye bi bakıyordum gitmiş sakın korkma güzel anne,kulağını kötü şeylere kapa,ben öyle kötü şeyler duymuştum ki ödüm kopuyordu her gün rüyalarıma giriyordu. Doğum yaptığım gün 4 dk bir düzenli sancım başladı(kanama,su gelmesi olmadı sadece pembemsi çok hafif bir şey vardı kan bile değildi doktor da öyle söyledi) duşumu aldım kahvaltımı yaptım evimi topladım eşyalarımı hazırladım vs vs sancı maksimum 30 saniye sürüyor onda da hafif eğiliyordum adet sancısından hiçbir fark yoktu üstelik ben normalde pek adet sancısı çekmem ona rağmen hafif geldi bana sancılar hastaneye gittiğimde 7 cm açılmam vardı (şok oldum tabi ki çünkü ilk Doğumumdu kesin 2 cm falandır diye düşünüyordum doktor
çabuk çabuk doğumhaneye doğuruyorsun sen dedi eşimi bile görmeme izin vermediler ayakta doğurucam diye😂) suni sancı vermişler bilmiyordum. Her şey dahil sabah 10 da başladı sancım ben 14.00 da hasteneye gittim 15:35 de bebeğim kucağımdaydı.Devrik cümle çok oldu kusura bakmayın bir yandan bebek bir yandan cümle kurmak zor oldu ama mesajınızı es geçemedim.Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi ❤️