ZeynepSare9485 Slm arkadaşlar bugün kızımın BOY kilo kontrolü vardı BOY=89 KILO=13 Sizin kizceler nasıl
Esdoel ZeynepSare9485 biz 4 yaşa giricez önümüzde ki ay ama 3 yaşında tam kontrolü vardı kızımın kilosu 20 boyu 97 cm di şuan evde tartiliyor hep ama yaşında aşısı olacak
ZeynepSare9485 busra_54 boy ile alakalı birşey dediler mi size bize kilosuna gore bi tık kısa dediler
Babe Birbebekbiranne 😂😂 sisman bir goruntusu yok ama iri sadece hicbi zaman hantal bogum bogum bacagi kolu olan bir bebek olmadi.Vucut yapisi iri.Misal ayaklari 17 cm 26 numara giyiyor
Babe Halimehatun Yolda gorenler 4 yasinda saniyor kucuk daha dedigimde sasiriyorlar ama babasi da ben de uzun boylu iri yapiliyiz
Birbebekbiranne Babe Maşallah bnim kızda 16 aylık 13 kilo 86 cm🥰ayakları 23 numara herşeyi ideal sanirim
Babe Desne Ben kizimi hic kilolu gormuyorum mesela simdi yaz geldi kisa sort askili filan giydirince de tombis tombis gorunmuyor aslinda buyuduklerinde dezavantaj ben de oyleyim 60 kiloyken de 40 beden giyiyordum 70 kiloyken de irilik iste 🙄
busra_54 Esdoel masallah kilosu çok iyi beslenme şeklimiz nasıl acaba özellikle yaptiģiniz bise var mi