nazli_19 28 aylik kizim 14 kilo 2 yaş kontrolünde boyu 95 di şimdi kaç bilmiyorum biraz uzadı gibi bana normal geliyo kilosu
busra_54 Esdoel masallah kilosu çok iyi beslenme şeklimiz nasıl acaba özellikle yaptiģiniz bise var mi
Esdoel busra_54 aslında sonradan aldı kiloyu 3540 Gr ile 38 haftalık doğdu sütüm çok azdı ama ile birlikte 4 aya kadar gittik yoğunluk mamadaydi 5 buçuk kiloydu sadece ama o ayakadar her mamayı denedik 1 hafta bir hafta kadar. Artık kilo almayınca 4 ayda ek gıdaya geçtik 1 ay tadım yaptık sonra yoğunluk ek gıda üzerine oldu ve 12 15 kiloydu. 3 e katlamisti 8 ayda kilosunu sonra kilo alımı durdu 1 buçuk sene kadsr sonra 5 ayda geri hızlı kilo aldı 20 oldu şuan 21 kilo çıkıyor evde ki tartıda sabah öğlen akşam yiyor özel bir şey hazırlamadım 1 yaşından sonra biz ne yersek onu yiyor tek şansım yemek ayırt etmez asla
Roseses 29 aylık kızım 93 cm boyu 16 kilo 1 ay sonra kızımın da 2,5 yaş kontrolü var, neye bakıldı herhangi bir tahlil vs yapıldı mı ? Aşı da yok, dil gelişimi, zihinsel gelişim ile ilgili testler falan mı var
E2019 ZeynepSare9485 28 aylık 89 cm 12 kg merak ettiğim bşeyi sorabilirim ayakta mı ölçtüler doktprum siz evde yanlış ölçersiniz gelin ölçelimmdedi çünkü ayakta farklı yatarken farklı çıkıyor
Aselsmommmmmmm ZeynepSare9485 29 aylık 😊 13 Nisan’da gitmistik boy kilo takibi için boy;89cm kilo ;12,200🤗