Eymenncik Hilokiiii kendinizide cevrenizdekileride tehlikeye atmayin en iyisi gidip bir test vermek. Hic bi sekilde gitmek istemiyosanizda 14 gun kendi karantinanizi uygulayin. Tum evdekiler olarak.
Zalimsin Benim de alerjim var ama alerji de tat koku gitmiyor akıyo burun kaşınıyo göz sulanıyor ama kovid olduğumda tat koku gitmişti grip gibi bile değildim ama tat koku yoktu
2balkiz Hilokiiii yaklaşık bir ay önce covid atlattık. Tat koku kaybı dışında hiçbir belirtim yoktu benim de . Ayakta atlattım. Covidsiniz muhtemelen. 1 aydır yeni geldi tat koku duyum. Geçmiş olsun
hayatbuiste Hilokiiii ekstra belirti Gerekmez. Sadece koku da gidebilir. Tat alınır mesela. Sen büyük ihtimal pozitifsin canım.. Inşallah değilsindir yine de.
Zeyno32 Hilokiiii benim de sadece tat ve koku ile başladı. Başka belirti yok. Test yaptırın,evde önlem alın lütfen bebeğinizde varsa dikkatli olun. Çok geçmiş olsun,inşallah başka belirtin olmaz hafif atlatırsın. 🙏
Balin_annesi Hilokiiii herkeste farklı olduğu için bilemicem. Mesela biz boğaz ağrısı baş ağrısı halsizlik şikayetiyle gidip test verdik pozitif cikti. 4 5 gün sonra koku tat gitti bizde..
Duygusuz Hilokiiii tat koku kaybı covid oldugumuz un göstergesi ama gecmiş bşleb olabilir son 2 haftada grip gibi hastalandı buz mı yada bas vücut agrınız falan olddu mu benim 6 aydır koku tat yok
Aryaa34 Duygusuz koku tat kaybınız ne kadar sürdü acaba düzeldi mi burnunuza baskı oluyor muydu ağırlık gibi
mom093 Hilokiiii canim tat ve koku kaybı muhakkak görünüyor benim de iki gündür felaket şekilde bogazim şişmiş agriyor kemiklerim gogus kafesim dedim kesin kovid oldum bugün test verdim şükür negatif cikti. Benimde burnum tıkalı ve tat alamiyorum benimde sunizit var ondan olabilir sizinde
nazli_19 Hilokiiii test yaptırın bu şekilde beklemenize gerek yok şüpheniz gider içiniz rahatlar hiç olmazsa